Iespēja jauniešiem piedalīties Kurzemes reģiona apmācībās “Līderis līdzdalībai”

Apmācības "Līderis līdzdalībai" ir apmācības par politiskās līdzdalības iespējām un līdera spēju attīstību. Apmācības notiks no 2016. gada 14. līdz 16. oktobrim viesu namā "Ventaskrasti", kas atrodas Ziru pagastā, Ventspils novadā. Pieteikšanās līdz 3. oktobrim!

Apmācību mērķis ir veidot jauniešu izpratni par dažādiem līdzdalības veidiem un sniegt praktiskus rīkus politiskās līdzdalības praktizēšanai, attīstīt līdera spējas un spēju motivēt un iesaistīt citus jauniešus padomes vai jauniešu iniciatīvas grupas aktivitātēs, kā arī celt jaunatnes padomju un iniciatīvu grupu kapacitāti, sniedzot zināšanas par dalības iespējām dažādās programmās un projektos.

Pieteikšanās apmācībām šeit http://ej.uz/liderisKurzeme , pieteikšanās termiņš 3. oktobris. Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 2016. gada 5. oktobrim.

Dalībnieku profils: jaunieši no jaunatnes padomēm vai jauniešu iniciatīvu grupām, vecumā no 15 līdz 22 gadiem. Apmācības paredzētas 22 dalībniekiem.

Apmācības vadīs: Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras apmācītāji Kaspars Liepa un Evija Rudzīte.

Apmācības notiks pilnas 3 dienas, tāpēc svarīgi, lai Jūs varētu piedalīties visas apmācību dienas! Apmācības ir BEZ MAKSAS! Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra ar Latvijas un Šveices sadarbības programmas atbalstu sedz uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumus. Ceļa izdevumi uz apmācību norises vietu gan jāsedz pašiem.

Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, lūdzu, raksti vai zvani – Solvita Bespalova, Kurzemes reģionālā koordinatore tālr.: 26791952, [email protected].

Apmācības organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sadarbībā ar biedrības "Latvijas Sarkanais Krusts" struktūrvienību "Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne" (JSPA reģionālais sadarbības partneris Zemgales un Kurzemes reģionā), Latvijas un Šveices sadarbības programmas "Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos" ietvaros. Vairāk informācijas par Latvijas un Šveices sadarbības programmu "Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos" meklējiet tīmekļa vietnē http://www.jaunatne.gov.lv.