Jauniešu pieredzes apmaiņa Ventspilī par brīvprātīgā darba tēmu no 3.-4.septembrim!

3.septembrī jaunieši no Rīgas izbrauc uz Ventspili, dalīšanās pieredzē par brīvprātīgo darbu Ventspilī, pusdienas, Ventspils interesantāko vietu apskate. Vakarā kopīgs brauciens uz Ugāli, kur tiek vārīta lielā zupu un notiek iepazīšanās ar Ugāles mājas dzīvnieku patversmi, ko vada biedrība "Ar sirdi delnā". Tiek veltīts laiks dzīvniekiem! Vakariņas, svētdienas plānu pārrunāšana.

4.septembrī agras svētdienas brokastis (9.00) un ķerames pie saplānotajiem brīvprātīgā darbiem patversmē. Pēc pusdienlaika notiek atvadīšanās un visi dodas mājās.

Tiek lūgts noziedot 1.40 par sevi un 1.40 par savu draugu vai mammu, vai tēti, vai brāli…kopā 2.80! Jānoziedo būs Ziedojuma burkā-autobusā. Un, ja mājās ir kas noderīgs dzīvnieku saimei (sega, spilvens, gultas veļa, avīzes, paklājs, rotaļlieta, pavada, trauki vai noder arī saimniecībai-slotas, pulveris, mazgājamie līdzekļi ) -noziedo to arī!

Līdzi jāņem guļammaiss, matracītis un var paņemt arī telti! Nakašņošana vadoties pēc laika apstākļiem – telpās vai āra apstākļos. 
Izbraucam no Brīvprātības mājas plkst. 8:00, Lāčplēša ielā 70B-1, Rīgā, jo mums līdzi jāsaliek jau sagādātais ziedojums.

Aicinām pieteikties līdz 2.septembrim e pastā : [email protected] , atstājot savu kontakttālruni, lai varam ar Tevi sazināties!

Projekts "Brīvprātība Latvijas simtgadei" īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros un to realizē Nodibinājums "Brīvprātības platformas fonds" sadarbībā ar citām iesaistītajām NVO vai Valsts institūcijām.

Vairāk informācija meklējama http://www.facebook.com/brivpratibasplatforma un http://www.facebook.com/NVOTrepes

Sazinies ar Ramonu tālr.28356548.