Ventspils 726. dzimšanas dienas svinības Reņķa dārzā 6.augustā

6. augustā, turpinot Ventspils 726. dzimšanas dienas svinības, uz Nakts dejām Reņķa dārzā aicina "Lādezers", Musiqq , Rassell & Sabine Berezina & Edvards Grieze

Pilsēta svētku pilno programmu meklē šeit: http://www.ventspils.lv/files/dokumenti/pilsetas_svetku_programma.pdf

Pirmie ap plkst. 24:00 uz Reņķa dārza skatuves kāps latviešu populārās mūzikas klasiķi – leģendārie mūziķi Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis ar grupu “Lādezers”. Mūziķu izpildījumā izskanēs dziesmas, ko par tuvām un īpašām joprojām uzskata vairākas klausītāju paaudzes -"Tuvāk vēl", "Cik savādi", "Pārsteigums", kā arī hiti no Ulmaņa un Voitišķa “Jumpravas” perioda.

Ap plkst. 01:30 savu uzstāšanos sāks dziesmu aptaujas “Muzikālā banka” ventspilnieku simpātiju bavas ieguvēji – grupa „Musiqq”. Grupas dziesmas joprojām ir vienas no pārdotākajām Latvijā, tās atrodamas radio topu, klubu atskaņošanas un mūzikas ierakstu balvu virsotnēs. Pie grupas sasniegumiem jāmin sešas godalgotas vietas ikgadējā, prestižā Latvijas mūzikas aptaujā "Muzikālā Banka", divkārtēja uzvara skatītāju balsojumā, kā arī uzvara Latvijas Eirovīzijas finālā un gods pārstāvēt Latviju Diseldorfā “Eurovision 2011”.

Savukārt, no plkst. 3:00 izturīgākos apmeklētājus priecēs deju mūzikas apvienība “Rassell, Sabīne Berezina, Edvards Grieze” ar karstākajiem vasaras hitiem – “Dzīvo brīvi”, “Esi kustībā”, “Tava pasaule”, kā arī ar jaunāko veikumu – dziesmu “Lai nes nost”.

Grupu uzstāšanās starplaikos par jautrību rūpēsies atraktīvais DJ Japānis.