Modele Agnija Grigule un Ecattus dizaineres meklē neatklātos modes talantus

Sākusies pieteikšanās konkursam “Piepildi savus sapņus!”

Rīga, Latvija – 2016. gada 27. jūlijā – Populārā Instagram modele Agnija Grigule un apģērbu zīmola Ecattus radītājas kopā ar Samsung aicina jauniešus no visas Latvijas piedalīties konkursā, lai piepildītu savus sapņus par darbošanos modes vai apģērbu dizaina jomā. 

Viens no uzvarētājiem ar Agnijas atbalstu izzinās modes industrijas knifus un apgūs kā vienmēr lieliski izskatīties kameras priekšā, rezultātā radot savu fotogrāfiju portfolio. Agnija atklāj, ka iemācīs arī pareizi un efektīvi izmantot sociālos medijus, lai uzrunātu arvien vairāk cilvēku.

Savukārt otrs kopā ar Eviju un Ingu no Ecattus meklēs savu personīgo stilu un strādās, lai skices pārtaptu īstā, nelielā kolekcijā. “Izveidot savu apģērbu zīmolu var ikviens. Ir tikai divi nosacījumi – mācies darot un izveido melnrakstu. Pirmais nosacījums palīdzēs nebaidīties no kļūdām, savukārt otrais vairos idejas. Taču tas ir lielisks piedzīvojums un mēs labprāt to piedzīvosim vēlreiz, šoreiz kopā ar kādu no jaunajiem apģērbu dizaina faniem,” iedrošina Ecattus radītājas. 

Lai piedalītos, jāpiesakās Samsung Latvija Facebook profilā (www.facebook.com/samsunglv) līdz 14. augustam, atklājot savu motivāciju spert pirmos soļus modes pasaulē. Ja sapņo izzināt modes industriju kā modele vai modelis, piesakies šeit http://bit.ly/2a6SkHg, savukārt ja vēlies kļūt par dizaineri – pastāsti par to šeit http://bit.ly/2abnJX9. Pieteikumus var iesniegt arī draugi un tuvinieki, tā izceļot kāda vēl neatklāto talantu. Agnija un Ecattus meitenes izvēlēsies divus mērķtiecīgākos, spilgtākos un radošākos jauniešus, kuri ar viņām līdz pat novembrim pilnveidos savu talantu.

Samsung iniciatīvas “Piepildi savus sapņus!” mērķis ir palīdzēt īstenot jauniešu idejas, izglītojot, iemācot dažādas prasmes un pilnveidojot talantus. Gada sākumā, iniciatīvas pirmajā posmā, ar Samsung atbalstu piepildījās Pārslas Kokinas un Reiņa Berga sapņi – iedziedāt un filmēt videoklipa versiju Gacho dziesmai “Mūžam jauns”. “Piepildi savus sapņus!” norisinās visās trīs Baltijas valstīs.

Agnija Grigule ir modele, modes blogere un fotogrāfe, kuras Instagram kontam seko jau 47 tūkstoši cilvēku. Vairāk par Agniju: https://www.instagram.com/agnijagrigule

Ecattus ir Latvijā radīts apģērbu zīmols, kas pārstāv neatkarīgā dizaina kustību. Tā mērķis ir radīt alternatīvu masu produkcijas precēm un izcelt katra cilvēka personību. Ecattus tērpus savā garderobē iekļāvuši tādi pazīstami cilvēki kā Māra Upmane-Holšteina, Ketija Šēnberga, Edavārdi, Eva Ikstena, Anna Rozīte un daudzas citas košas personības. Vairāk par Ecattus: http://www.ecattus.lv