Starptautiskās Jaunatnes dienas svinības Jelgavā 12.augustā

12.augustā biedrība "Latvijas Jaunatnes padome" sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju un Jelgavas novada domi, Jelgavas 6.vidusskolas teritorijā rīkos Starptautiskās Jaunatnes dienas svinības.

Notikuma galvenais mērķis ir vienot jauniešus no visas Latvijas daudzveidīgās izglītojošās un izklaidējošās aktivitātēs, veicināt sadarbību starp jauniešiem un pievērst plašākas sabiedrības uzmanību jauniešiem aktuāliem jautājumiem, kā arī iepazīstināt ar daudzveidīgo pašvaldību un organizāciju piedāvājumu darbā ar jauniešiem. Pasākuma norises vieta izvēlēta, lai godinātu Pirmo Latvijas Jauniešu galvaspilsētu – Jelgavu!

Starptautiskās Jaunatnes dienas svinības norisināsies no plkst. 15.00 līdz 22.30 un jaunieši no visas Latvijas tiks aicināti iesaistīties Latvijas pašvaldību un nevalstisko organizāciju piedāvātajās aktivitā-tēs, parādīt savus talantus plašākai publikai un piedalīties orientēšanās pa Jelgavas pilsētu. Paralēli 12.augustā pasākuma norises vietā notiks arī Jelgavas pilsētas BASTA (pagalmu futbolu/ielu futbo-la turnīra) noslēguma posms.

Lai pasākums spētu vienot visas Latvijas jauniešus, īpašs aicinājums ir visām pašvaldībām, jaunatnes organizācijām un organizācijām, kas strādā ar jauniešiem, uz sadarbību Starptautiskās Jaunatnes dienas – 12.augusts – svinību organizēšanā!

Pieteikšanās pasākumam, aizpildot pieteikuma anketu tiešsaistē līdz 1.augustam.

Pieteikšanās: http://ejuz.lv/1208 

Aktuālā informācija par pasākumu: http://ejuz.lv/notikums