Piesakies dalībai Latvijas Jaunatnes Padomes Vasaras akadēmijai

LJP Vasaras akadēmija tiek organizēta ar mērķi iegūt jaunas zināšanas, attīstīt kādas noteiktas prasmes un veidot attieksmes. LJP Vasaras akadēmijas programma ir veidota atbilstoši jaunatnes politikas dienaskārtībai un daudzveidīgā programmā ikviens interesents varēs atrast sev ko noderīgu un dalīties savās zināšanās ar citiem. Par aktīvu dalību LJP Vasaras akadēmijas interaktīvās nodarbībās, dalībniekiem būs iespēja saņemt pārsteiguma / piemiņas balvas!

Vasaras akadēmijā aicināti piedalīties: LJP dalīborganizāciju pārstāvji, LJP iniciatīvu dalībnieki, sadarbības partneri, jauniešu NVO biedri, viesi. Dalībnieku skaits ir ierobežots. Priekšroka dalībai LJP Vasaras akadēmijā tiks dota LJP dalīborganizāciju pārstāvjiem un LJP Strukturētā dialoga un Brīvprātīgā darba iniciatīvu dalībniekiem, bet pieteikties var ikviens, kuru aizrauj jaunatnes NVO un organizāciju, kas strādā ar jauniešiem vecumā līdz 30 gadiem, darbība. Dalībnieku vecums – no 13 gadiem (līdz 18 gadiem – tikai ar vecāku atļauju). LJP Vasaras akadēmijas darba valoda – latviešu (nepieciešamības gadījumā tiks nodrošināts tulkojums uz krievu / angļu valodām).

Organizatori sedz izmaksas, kas saistītas ar dalībnieku ēdināšanu, naktsmītnēm, programmas satura nodrošināšanu. Nepieciešamības gadījumā tiks nodrošināts autobuss maršrutā Rīga-Līgatne-Rīga. Citas ceļa izmaksas, kas saistītas ar dalību pasākumā, dalībniekiem jāsedz pašiem.

Pieteikšanās, aizpildot https://docs.google.com/a/ljp.lv/forms/d/1iiulZx5SyMsVKwSKTEUExZaaJe-09CIXGeoq3gOjr_o/edit līdz 30.07.2016.

Informācija par iespēju piedalīties LJP Vasaras akadēmijā visiem interesentiem tiks nosūtīta līdz 05.08.2016. Papildus informācija saņemama, rakstot uz e-pastu:[email protected].

Vasaras Akadēmijas programma – šeit.