Jauniešus aicina kļūt par kultūras un sporta “GHETTO GAMES” Festivāla vēstnešiem!

No 29. līdz 31. jūlijam jau piekto gadu risināsies starptautiskais ielu kultūras un sporta festivāls Ghetto Games festivāls Ventspilī, un šogad pirmo reizi tiks ievēlēti pieci vēstneši, kuri kļūs par festivāla sejām tandēmā ar pasaules slaveniem sportistiem un Ghetto Games vadītāju Renāru Zeltiņu.

Ghetto Games festivāls viesmīlīgajā Ventspils pilsētā ik gadu pulcē izcilākos ekstrēmo sporta veidu pārstāvjus no visas pasaules. Un šogad, pirmo reizi Ghetto Games festivāla vēsturē tiks ievēlēti pieci atraktīvi un talantīgi jaunieši, kuri līdzās tādiem pasaules slaveniem sportistiem kā skrituļslidotāji Nils Jansons un Josh Glowicki, skeitbordists Madars Apse, ielu motocikla frīstaila braucējs  Joona Vatanen un Ghetto Games radošo direktoru Renāru Zeltiņu vadīs un piedzīvos aizraujošu piedzīvojumu Ghetto Games vēstnieka statusā.

Lai pieteiktu savu kandidatūru ir jābūt vismaz 14 gadus vecam un jāaizpilda pieteikuma forma līdz 21. jūlijam šeit 

Ghetto Games festivāla vēstnieka dienas režīms būs gaužām interesants, piedaloties visos iespējamos pasākumos kopā ar pavadošo zvaigzni, palīdzot vadīt turnīrus, piedaloties preses konferencēs kopā ar augstāk minētajām festivāla sejām. Lai vēstniekiem izdotos viss iecerētais, festivālā darbosies BITE Chill zona ar īpaši ātro 4G internetu, kurā ikviens festivāla apmeklētājs varēs iepazīties ar jaunākajām tehnoloģijām, uzlādēt telefonu un piedalīties aizraujošās aktivitātēs.

Kopumā festivāls šajā gadā pulcēs 1500 dalībnieku 17 sporta veidos no 25 valstīm – īpaši skatāmas un augsta līmeņa sacensības gaidāmas tieši BMX frīstaila un inline skrituļslidošanas disciplīnās, kur gaidāmi teju 100 spēcīgākie pasaules mēroga sportisti. Plašajam Eiropas labāko sportistu sarakstam arī šogad pievienosies kupls skaits ASV, Austrālijas un Kanādas braucēju. Ik gadu festivāls pulcē izcilākos atlētus, spilgtas personības un ekstrēmā sporta leģendas, kā arī tūkstošiem apmeklētāju no visas Latvijas un Eiropas. Ghetto Games festivāls Ventspilī ir unikāls pasākums, un no citiem festivāliem atšķiras ar sportisko un īpaši pozitīvo gaisotni – pasaules labākie sportisti blakus faniem un jaunajiem censoņiem, kuru sapnis ir kļūt tikpat meistarīgiem kā viņu elki. 

Apmeklētājiem ieeja par brīvu!