Tiek pagarināta pieteikšanās konkursam Diena kā piedzīvojums, piesakies līdz 12.jūnijam

Narvesen aktīvi iestājas par jauniešu iespējām attīstīties un kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku, tāpēc, lai sniegtu iespēju sevi pierādīt pēc iespējas lielākam jauniešu skaitam, jau trešo gadu pēc kārtas tiek rīkots konkurss jauniešiem Diena kā piedzīvojums.

Apzinoties skolēnu saspringto mācību gada noslēgumu, ir nolemts pagarināt pieteikšanās termiņu Narvesen rīkotajam konkursam Diena kā piedzīvojums līdz 2016. GADA 12. JŪNIJAM (IESKAITOT), lai ikvienam talantīgam un apņēmīgam jaunietim būtu iespēja pastāstīt par savām spējām! Šogad pieciem jauniešiem no visas Latvijas katram būs iespēja saņemt finansējumu līdz 2000 eiro savu ieceru realizēšanai. Pieteikties konkursam var projekta mājaslapā http://www.narvesen.lv/piedzivojums

Konkursa ietvaros jauniešiem tiks sniegta iespēja pierādīt sevi dažādās jomās, piemēram, mākslas, mūzikas, zinātnes, sporta, moderno tehnoloģiju u.c. No visiem pieteikumiem žūrija katrā Latvijas reģionā (Rīga, Kurzeme, Zemgale, Vidzeme, Latgale) izvēlēsies piecus labākos pieteikumus, kas sacentīsies balsojumā, lai katra reģiona viens talantīgākais un uzņēmīgākais jaunietis saņemtu līdz 2000 eiro sava talanta attīstībai un ieceru īstenošanai. 

Pieteikumus izskatīs un izvērtēs konkursa žūrija, kuras sastāvā ir Narvesen valdes priekšsēdētāja Katrīne Judovica, jauniešu organizācijas Avantis direktore Ilona Bičevska un Radio 5 balss Karmena Stepanova. Viņi izvēlēsies piecus labākos jauniešu pieteikumus katrā Latvijas reģionā, kas laika periodā no 2016. gada 8. jūnija līdz 1. jūlija plkst. 12.00 tiks virzīti interneta balsošanai, kur tālāk labāko pieteikumu katrā reģionā izvelēsies Latvijas iedzīvotāji.

Projektu organizē Narvesen Baltija kopā ar jauniešu organizāciju Avantis.

Papildu informācija:
Juliana Maniševa
Projekta koordinatore
Mob.: +371 29784612
[email protected]