Digitālā centra pulciņu informācijas pēcpusdiena 24.maijā

Otrdien, 24. maijā, plkst. 17:30 Ventspils Digitālajā centrā notiks datorzinību interešu izglītības nodarbību jeb pulciņu informācijas pēcpusdiena.

Pasākumu būs iespēja vērot arī interneta tiešraidē portālā http://www.ventspils.lv. Informācijas pēcpusdienā visi interesenti varēs uzzināt par pulciņu nodarbībām un iespējām piedalīties nākamajā mācību gadā.

Lai sniegtu iespēju visiem skolēniem apgūt zināšanas, prasmes, iemaņas un attieksmes, kas ir nepieciešamas jēgpilnai tehnoloģiju izmantošanai, radītu par tām interesi, kā arī veicinātu vēlmi pēc mācībām skolā izvēlēties studēt tehnoloģiju jomu, 2015. gadā pilsētas informācijas un komunikāciju tehnoloģiju stratēģijas ietvaros tika uzsākta programma datorprasmju apguvei – Ventspils Digitālajā centrā 2015./2016. mācību gadā tika organizēti 16 dažādi datorprasmju pulciņi, kas nodrošina vispārējo datorprasmju, programmēšanas, digitālā foto, video, datoranimācijas un digitālās darbmācības zināšanu apguvi.

Pulciņi bez maksas ir pieejami katram skolēnam no 1. līdz 12. klasei,

un 2015./2016. mācību gadā tos apmeklēja aptuveni 300 skolēnu. 2016./ 2017. mācību gadā Digitālā centra interešu izglītības nodarbības kļūs vēl daudzveidīgākas un tās varēs apmeklēt lielāks skolēnu skaits.

Vairāk informācijas pa tālr. 63607607, rakstot uz e-pastu [email protected] vai Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, Ventspilī.