Ventspils bibliotēkā norisināsies “Parādnieku akcija” no 18. līdz 23.aprīlim

Ja ikdienas steigā esat piemirsuši laikā nodot grāmatas vai citus materiālus Ventspils bibliotēkā, jums tiek piedāvāta iespēja nokārtot šo parādu, nemaksājot kavējuma naudu!

Akcija no 18. līdz 23.aprīlim norisināsies visas Ventspils bibliotēkas struktūrvienībās- Galvenajā, Bērnu, Pārventas, Gāliņciema, Augstskolas un Medicīnas bibliotēkā.

Saskaņā ar Ventspils bibliotēkas Lietošanas noteikumiem, kavējuma nauda par katru nokavēto dienu katram izdevumam ir 0.01 EUR. Grāmatu un citu materiālu izmantošanas termiņu savlaicīgi iespējams pagarināt bibliotēkā uz vietas, telefoniski vai ar autorizācijas rīkiem bibliotēkas tīmekļa vietnē http://biblioteka.ventspils.lv/.

Lai atvieglotu izdevumu nodošanu laikā, kad bibliotēkas slēgtas, lasītāji var izmantot Nodošanas kastes pie Galvenās un Bērnu bibliotēkas un Pārventas bibliotēkas.

Ja lasītājam tuvākajā bibliotēkā nav atrodama vajadzīga grāmata, bet tā ir citā Ventspils bibliotēkas struktūrvienībā, atgādinām, ka nepieciešamo izdevumu var pasūtīt. Pasūtīto grāmatas eksemplāru lasītājam tuvākajā bibliotēkā nogādās divu dienu laikā.

Aicinām apmeklēt bibliotēkas un izmantot mūsu piedāvātos pakalpojumus.