Koncertšovs “SuperMikrofons” t/n “Jūras Vārti” 15.aprīlī

Atzīmējot 20 gadus latviešu mūzikā, kompānija “Mikrofona ieraksti” sadarbībā ar Latvijas Neatkarīgo Televīziju lielākajās Latvijas pilsētās piedāvā koncertšovu “SuperMikrofons”.
Uz Ventspili dosies gan paši kompānijas dibinātāji un vadītāji Elita Mīlgrāve un Guntars Račs, gan arī tādi pazīstami izpildītāji kā Olga Rajecka, Aija Andrejeva un  Ivo Fomins.

Saruna ar Guntaru Raču un Elitu Mīlgrāvi ŠEIT 

Koncertšova “SuperMikrofons” dalībnieki – Ventspilī
Karlīna Priedēna, Rūta Sandija Misiņa, Katrīna Anete Bindere, Matīss Rihards Ikše, Undīne Rolava, Ance Jankovska, Grupa „The Stones”, Amanda Maržecka, Kristaps Čimbars, Ilze Skarbule.

Pirmo reizi klātienē Ventspilī būs sastopams arī šī gada Eirovīzijas jaunā zvaigzne  Justs Sirmais, kurš uzstāsies gan ar savu Eirovīzijas hitu “ Heartbeat”  gan ar pilnīgi jaunu dziesmu, kuru pirmatskaņos SuperMikrofona šovā Ventspilī. Tā ir lieliska iespēja satikt mākslinieku un novēlēt viņam veiksmi gaidāmajā Eiropas konkursā..

Konceršovu vadīs un savus hitus izpildīs lieliskais konferansjē un dziedātājs Lauris Reiniks!

Tā ir reta izdevība  vienā vakarā vienkopus redzēt vairākus populārus māksliniekus un pavadīt aizraujošu vakaru ar spēles un šova elementiem. Katrs koncerta apmeklētājs varēs iesaistīties  un līdzdarboties šova tapšanā un radīt vislabāko priekšstatu  par ventspilniekiem un savu pilsētu topošajā TV raidījumā “SuperMikrofons”, ko jūnijā varēsim vērot Latvijas Neatkarīgajā Televīzijā.

Biļešu cena € 7,00 – 15,00
Biļetes t/n "Jūras vārti" un visās "Biļešu paradīze kasēs, kā arī http://www.bilesuparadize.lv!