„GHETTO GAMES” aicina pieteikties brīvprātīgos

„Ghetto Games” ir sports. Tas attīsta gan fiziski, gan garīgi. Tas disciplinē. Tas māca mīlēt – mīlēt veselību, dzīvi, sevi, savus tuvākos.

Lai šo pēc iespējas labāk spētu iemācīt jauniešiem, organizācija katru gadu uzņem brīvprātīgos, kuriem ir iespēja iesaistīties pasākumu rīkošanā, kā arī pielikt savu roku parka sakārtošanā. Arī „Ghetto Games” jaunā, 8. sezona, kura tiks atklāta 13. maijā, nebūs izņēmums.

Šajā vasarā jauniešiem ir iespēja pieteikties vēl nebijušā projektā „Ghetto Games brīvprātīgo vasaras akadēmijā”. Vēl joprojām ieinteresētajiem jauniešiem ir iespēja pieteikties. Viss, kas ir jādara, jāraksta uz e-pastu [email protected]. Pēc e-pasta saņemšanas, tiks nodota informācija.

Pēc īpašas apmācību programas, kurā iekļauta arī emocionālā inteliģence, jauniešiem būs jāpierāda sevi vairākās kategorijās – tehniskā pasākumu organizēšana, pasākuma atspoguļošana multimediju vidē un futbola, florbola un basketbola turnīru organizēšanā. Spēcīgākajiem tiks uzticēta atbildība starptautisku un lielu pasākumu organizēšanā ar vairākus simtus tūkstošu lielu auditoriju.

Sajust realitātes garšu Ghetto Games brīvprātīgo vasaras akadēmijā varēs jau sestdien! Saģērbies silti un 9. aprīlī plkst. 10:00 esi Grīziņkalna parkā! Pasākuma ilgums – 2h. Parādi savu motivāciju un esi laikā!

„Ghetto Games” šobrīd ir lielākā ielu kultūras un jauniešu kustība valstī. Zem Ghetto karoga tiek organizēti teju 70 pasākumi sezonā. Tūkstošiem jauniešu ir iespēja pozitīvā vidē regulāri sportot un veselīgi pavadīt laiku.

„Ghetto Games” komanda būs priecīga redzēt ikvienu!