Zilā karoga pacelšanas svētkos notiks “NIKOS BALTIC RUN”

4. jūnijā tūrisma kompānija Nikos Travel aicina uz grandiozu sporta un veselīga dzīvesveida pasākumu Ventspilī – “Nikos Baltic Run” – Starptautiskais pludmales skrējiens, kas norisināsies "Zilā karoga pacelšana" svētku ietvaros.


Skrējienu organizē SIA "Nikos Travel" sadarbībā ar Ventspils pilsētas domi, Ventspils maratona klubu un Ventspils tūrisma informācijas centru. Organizatori aicina reģistrēties sacensībām mājaslapā http://www.nikosbalticrun.com

Pasākuma mērķis ir popularizēt veselīgu, aktīvu dzīvesveidu, kā brīvā laika pavadīšanas iespēju ikvienam, kā arī popularizēt pilsētu – Ventspils – kā lielisku atpūtas un izklaides vietu ģimeniskai atpūtai.

Organizatori aicina piedalīties visu ģimeni – gan tos, kas ar sportu nodarbojas profesionāli, gan tos, kam tas ir tikai vaļasprieks un enerģijas avots. Distances būs sagatavotas ikviena spējām – 10 km Sporta distance profesionāļiem, entuziastiem – 5 km, kā arī īpašā 0,5 km bērnu distance (bērniem vecumā no 2 līdz 12 gadiem)

REĢISTRĒŠANĀS: 

  • Internetā: sacensībām iespējams reģistrēties elektroniski Nikos Baltic Run mājas lapā http://www.nikosbalticrun.com. Reģistrēšanās internetā tiks slēgta 03.06.2016 plkst. 15.00.
  • Jautājumu gadījumā, lūdzam, sazināties, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni +371 67280326 vai +371 29565257 (mob.).
  • Nikos Travel birojā (Rīga): Dzirnavu, 48/Baznīcas, 7, Rīga
  • Sacensību dienā: 04.06.2016 sacensībām pieteikties varēs par paaugstinātu dalības maksu sacensību vietā, reģistrēšanās teltī. Reģistrācija tiks slēgta vienu stundu pirms konkrētās disciplīnas starta!
  • Starta numuru un pārējos sacensību dokumentus dalībnieks varēs saņemt reģistrācijas teltī sacensības dienā vai vienu dienu iepriekš, uzrādot personu apliecinošu dokumentu. Papildus informācija tiks nosūtīta uz Jūsu norādītu e-pastu.

Plašāka informācija par skrējienu – http://nikosbalticrun.com/lv/pasakums/