Apmācības „Projektu darbnīca (Jauniešu apmaiņas)” 18.-20. martā

Tu vēlies darboties kopā ar jauniešiem no citām valstīm un pārvērst šīs aktivitātes starptautiskā, radošā projektā? Nāc, piedalies, uzzini un izstrādā pats savu starptautisko jauniešu apmaiņas projektu!

Apmācību vieta un laiks: no 2016. gada 18. līdz 20. martam, viesu namā „Turbas” (http://www.turbas.lv)

Apmācību mērķis: sniegt atbalstu dalībniekiem, kuri savu iespējamo projektu ideju vēlas pārvērst starptautiskā jauniešu apmaiņas projektā un īstenot to programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros. 

Ja esi izpildījis visus šos kritērijus, tad klikšķini šeit http://ej.uz/env9 un piesakies apmācībām elektroniski. Pieteikties apmācībām vari līdz 2016. gada 8. marta plkst. 15:00. Nenokavē un nepalaid garām savu iespēju!

Pirms piesakies apmācībām, lūdzu, pārbaudi, vai atbilsti visiem šiem kritērijiem:
–    esmu jaunietis vecumā no 15 līdz 30 gadiem;
–    man ir atbalsta persona (18+), kuru ņemšu līdzi uz apmācībām (skaidrojums: no katras organizācijas/institūcijas piesakās 2 pārstāvji, arī tad, ja abi ir pilngadīgi);
–    esmu ieguvis savas organizācijas, institūcijas atbalstu nākotnes projekta izstrādei un realizēšanai;
–    Esmu gatavs izstrādāt un iesniegt savu apmaiņas projekta pieteikumu jau kādā no 2016. gada projektu konkursiem;
–    esmu iepazinies ar informatīvajiem materiāliem (t.sk. video par projekta pieteikuma veidlapas aizpildīšanu) par jauniešu apmaiņas projektiem un neformālo izglītību, kas atrodami aģentūras mājas lapā;
–    esmu izdomājis ideju, kas, manuprāt, ir lieliska jauniešu apmaiņas projekta tēma;
–    esmu gatavs iesaistīties apmācībās visas dienas un motivēts aktīvi darboties visās aktivitātēs.

Apmācības organizē "Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra" ES programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā" ietvaros.  Vairāk informācijas par "Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru" un programmu "Erasmus+: Jaunatne darbībā" meklējiet tīmekļa vietnē: http://www.jaunatne.gov.lv.