Valentīndienas fotoapdrukas darbnīca Digitālajā centrā

Piektdien, 12. februārī, lai sagatavotos visu mīlētāju dienai – Valentīndienai, Ventspils Digitālais centrs piedāvā piedalīties vēl nebijušā pasākumā – Valentīndienas fotoapdrukas darbnīcā.

Vismīļākās un gaidītākās ir tās dāvanas, kuras gādājot mīļotais ir īpaši piedomājis un pielicis roku tās tapšanā. Mūsdienās var pasūtīt skaisti apdrukātus kreklus, kaklasaites un citus materiālus, bet Ventspils Digitālais centrs piedāvā šādu dāvanu sarūpēt pašam Valentīndienas fotoapdrukas darbnīcā.

Dāvanas izgatavošana sastāvēs no vairākiem posmiem:

• plkst. 13:00 – 15:00 fotografēšanās. Fotogrāfs nobildēs tevi, kopā ar mīļoto vai ģimeni uz zaļa fona, lai pēc tam bildi varētu apstrādāt.
• plkst. 15:00 – 16:30 bilžu apstrāde. Digitālā centra speciālists iemācīs, kā programmā Adobe Photoshop apstrādāt bildi, piešķirot sevis izvēlētu fonu, noņemot bildes defektus un uzlabojot krāsu kvalitāti.
• plkst. 16:30 – 17:30 apstrādāto fotogrāfiju būs iespēja uzdrukāt uz līdzi paņemta materiāla. Drukas laukums nevar pārsniegt A5 izmēru (bilde, teksts), apdrukājamais materiāls var būt kokvilna (t-krekli, apakšveļa, mutautiņi, uzvalka krekli, kaklasaites). Apdrukājamais materiāls nevar būt pūkains un ar izteiktu reljefu. Cena: 3,00 EUR.

Pieteikties darbnīcai var elektroniski šeit: http://www.ej.uz/vdcfotodarbnicu.

Tā kā apdruka aizņem zināmu laiku, vietu skaits darbnīcā ir ierobežots. Neskaidrību vai jautājumu gadījumā aicinām rakstīt e-pastu uz [email protected] vai zvanīt pa tālruni 63607607.