Latviešu rokgrupas “Dzelzs vilks” jaunā albuma “Perfekta rītdiena” turnejas koncerts 27.februārī

27. februārī plkst. 20.00 teātra nama “Jūras vārti” Jaunajā zālē notiks leģendārās latviešu rokgrupas “Dzelzs vilks” jaunā albuma “Perfekta rītdiena” turnejas koncerts.

Koncertā ar pilnu jaudu izskanēs “Dzelzs vilka” jaunākā albuma “Perfekta rītdiena” kompozīcijas, tostarp pašlaik raidstacijās pieprasītais singls “Tu vilki nakti”, kā arī “Dzelzs vilka” visu laiku labākās un klausītāju iemīļotākās dziesmas.

“Radot albuma materiālu, viens no mūsu galvenajiem izaicinājumiem bija turpināt pilnveidot un attīstīt to mūzikas novirzienu, ko paši esam radījuši. Bija svarīgi nepadoties apkārtējām ietekmēm, ko piedāvā mūzika pasaulē, bet turpināt savu stāstu un skanējumu. Mūzikas ģenerācijā nav svarīga izteiksmes līdzekļu un zīmju atpazīstamība, bet gan emocionāli saturisks vēstījums, un visam pāri – komunikācija ar publiku,” par albumu stāst grupas līderis Juris Kaukulis.

“Perfekta rītdiena” ir jau trīspadsmitais grupas studijas albums – “Dzelzs vilka” iepriekšējais studijas veikums “Dzīvnieks pilsētā” nāca klajā 2011. gadā, un saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu kā labākais roka albums. Albums “Perfekta rītdiena“ ieskaņots ierakstu producenta Ginta Solas ārpilsētas studijā “Eli”, tā izdevējs ir mūzikas izdevniecības “Upe tuviem un tāliem”. Albuma vizuālo noformējumu radījis mākslinieks Viesturs Staņislavskis, foto autors – Kristaps Kalns.

CD “Perfekta rītdiena” iekļuvis starp decembra pārdotākajiem latviešu mūzikas albumiem. Albuma pirmais singls “Tu vilki nakti” vairākas nedēļas pēc kārtas ir 1. pozīcijā “Radio SWH” Top 20.

Biļetes uz koncertu var iegādāties t/n “Jūras vārti” un “Biļešu Serviss” kasēs, kā arī internetā – http://www.bilesuserviss.lv

Tikai pirmās 50 biļetes par īpašu cenu – € 5.50.

Pārdošanā ierobežots skaits stāvvietu.

http://www.dzelzsvilks.com/lv/

http://www.facebook.com/dzelzsvilksofficial