Atvērto durvju pasākums jaunajām ģimenēm

No 21. līdz 23. decembrim Jauniešu mājā notiks atvērto durvju pasākums jaunajām ģimenēm un arī fonda "Ziedot.lv" labdarības programmas "Palīdzēsim trūcīgiem mazuļiem" pasākums.

Labdarības programmas ietvaros fonda "Ziedot.lv" palīdzību – pamperus un piena maisījumu – līdz šim saņēmušas 46 Ventspilī un Ventspils novadā dzīvojošas ģimenes, kurās ir mazuļi līdz 2 gadu vecumam. 90% vecāku – palīdzības saņēmēju – ir jauniešu vecumā, tāpēc 21., 22., un 23.decembrī viņi iepazīsies ar iespējām, ko jauniešiem, tai skaitā jaunajām ģimenēm, piedāvā Jauniešu māja. 25 jaunās ģimenes, kas vēlējušās paciemoties Jauniešu mājā, apmeklējuma laikā saņems sveicienu (kārumu paciņu) no veikalu tīkla MAXIMA, kas ir programmas "Palīdzēsim trūcīgiem mazuļiem" galvenais sponsors. Kopā ar māmiņām Jauniešu mājas iespējas izpētīs arī mazuļi: tiks noskaidrots, vai durvis ir pietiekami platas, lai pa tām iebrauktu ratiņos un vai tikko apmeklētājiem atvērtajā jauniešu mītnes vietā ir labvēlīga vide, kur augt un rosīties visai ģimenei.

Atvērto durvju pasākumu jaunajām ģimenēm organizē sadarbības partneri – Ventspils Jauniešu māja un Nodibinājums "Spēkuguns". Nodibinājums Daudzfunkcionālais centrs ģimenei, jaunatnei, sabiedrībai "Spēkuguns" kopš 2015.gada jūnija realizē programmu"Palīdzēsim trūcīgiem mazuļiem" Ventspilī un aicina ģimenes ar mazuļiem vecumā līdz 2 gadiem, kurām ir grūtības bērniņa vajadzību nodrošināšanā, griezties pēc informācijas pa telefonu 29575171.

JM_jaunas_gimenes