Teātra namā “Jūras vārti” Ventspils bigbends un Intars Busulis

10. novembrī teātra namā “Jūras vārti” notiks ceturtais un šogad pēdējais koncertsērijas "Džems ar Ventspils bigbendu" jeb "Iepazīstot Big Band" koncerts. Īpašais viesis – Intars Busulis.

Līdzīgu koncertu cikla ietvaros Ventspils bigbends iepriekš jau muzicējis kopā ar izciliem jaunās paaudzes mūziķiem – ar Kārli Vanagu (Latvijas Radio Big Band mākslinieciskais vadītājs), Tomu Rudzinski (Amsterdamas konsrvatorijas maģistrs, starptautisku konkursu laureāts, "Sony Jazz Stage" 2014 laureāts), Viktoru Ritovu (Latvijas Radio Big Band solists, pasniedzējs Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā), Dāvi Jurku (Latvijas Radio Big Band solists, "Sony Jazz Stage 2014" laureāts).

Arī 2015. gadā, sadarbojoties ar teātra namu “Jūras vārti” un pateicoties Ventspils pilsētas domes Kultūras projektu konkursā iegūtajam līdzfinansējumam, notiek četru koncertu cikls “Džems ar Ventspils bigbendu”. Kupli apmeklēto līdzšinējo koncertu viesi un solisti bijuši saksofonists Gints Pabērzs, jaunā džeza dziedātāja Kristīne Prauliņa un pazīstamā estrādes dziedātāja Aija Andrejeva. Šī gada koncertsērija noslēgsies ar koncertu, kurā viesmākslinieka lomā iejutīsies atraktīvais un reizē viens no šobrīd populārākajiem mūziķiem Intars Busulis. Mūziķa vārds lielākajā daļā publikas komentārus neprasa. Pat tad, ja iepriekš iepazītas atšķirīgas I. Busuļa personības šķautnes. Proti, būdams populārs un klausītāju mīlēts dziedātājs, Intars ir arī trombonists, inerneta medija “BoomFM” raidījuma “Par neko” viens no varoņiem, savulaik bijis arī radio ētera personība, piedalījies un joprojām piedalās dažādos populāros TV šovos gan mūsmājās, gan ārvalstīs.

Biļešu cena: 9,90 Eiro

Informācija un biļetes: http://www.jurasvarti.lv/content/%E2%80%9Cjuras-vartos%E2%80%9D-turpinas-ventspils-bigbenda-koncertu-serija-0