Karjeras nedēļas pasākumi mūsu pilsētā, 12.-16.oktobris

Jau ceturto gadu pēc kārtas Ventspilī no 12. līdz 16. oktobrim notiks Karjeras nedēļa, kuras vadmotīvs šogad visā Latvijā ir "Atver profesijas durvis!". Tās laikā jaunieši dažādos pasākumos varēs apzināt tālākās izglītības un karjeras izvēles iespējas, kā arī iepazīt dažādas profesijas un uzņēmumus.

Karjeras nedēļa Ventspilī tiks atklāta Ventspils vispārizglītojošajās skolās.

Detalizēts saraksts ar pasākumiem Ventspilī šeit!

Karjeras nedēļā laikā Ventspilī jauniešiem būs iespēja tikties ar dažādu profesiju pārstāvjiem, apmeklēt pilsētas iestādes un uzņēmumus, karjeras konsultāciju laikā uzzināt savus talantus un pilnveidojamās puses, „projektēt” savu nākotnes profesiju un dzīvesveidu, piedalīties radošajās darbnīcās Ventspils Tehnikumā, Jaunrades namā, Digitālajā Centrā, Ventspils muzejā, kā arī dažādos konkursos  un spēlēs laimēt balvas, un iesaistīties citās plaša spektra aktivitātēs, kā arī divas dienas Ventspils Augstskola laipni vērs savas durvis pilsētas pamatskolu un vidusskolu audzēkņiem. Ar visiem Karjeras nedēļas pasākumiem Ventspilī var iepazīties vietnē: http://www.viaa.gov.lv/karjeras_nedela

Piedaloties Karjeras nedēļas pasākumos Ventspilī, jaunieši var cīnīties par balvu arī digitālā vidē. Portālā Draugiem.lv norit spēle “Atver profesijas durvis!”, kurā kopš 7. oktobra var iegūt papildu punktus, apmeklējot divus Karjeras nedēļas pasākumus klātienē arī Ventspilī. Kuri pasākumi tie būs, kāda ir balva un spēles noteikumi, var uzzināt pašā spēlē, kas pieejama adresē: http://www.draugiem.lv/viaa/.

Karjeras nedēļu Ventspilī no 12. līdz 16. oktobrim rīko Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvalde sadarbībā ar Valsts izglītības attīstības aģentūru (VIAA) un citiem sadarbības partneriem, kuru vidū ir SIA „Bucher Municipal”, SIA „Ventspils siltums”, SIA „Ventspils reiss”, SIA „Bio-Venta”, Ventspils brīvostas pārvaldes kapteiņu dienests, Ventspils Tehnikums, Jaunrades nams, Digitālais Centrs, Ventspils muzejs, restorāns „Tex-Mex” u.c.