“Pagalmu basketbola līga” 12.septembrī Ventspils pagalmu sporta laukumos

!Atcelts uz nenoteiktu laiku!

Sestdien, 12. septembrī, no plkst. 13.00 basketbola klubs "Ventspils” aicina visus piedalīties “Pagalmu basketbola līgā”. Pasākums norisināsies jau 2. gadu pēc kārtas un šogad spēlēt basketbolu kopā ar BK “Ventspils” spēlētājiem un karsējmeitenēm varēs četru Ventspils pagalmu sporta laukumos.

"Pagalmu basketbola līgas" jeb PBL galvenais mērķis ir Ventspils iedzīvotājus, īpaši bērnus un jauniešus,  iesaistīt sportiskās aktivitātēs. Tāpēc ikviens, kam sirdī tuvs sports, jo īpaši basketbola spēle, ir aicināts pievienoties.
 
Pasākums vienlaikus notiks vairākos pilsētas pagalmos, BK "Ventspils" ir izvēlējies šādus 4 pagalmu sporta laukumus:

  • Sarkanmuižas dambja pagalms – atrodas dzīvojamo māju rajona pagalmā starp Sarkanmuižas dambi, Lielo prospektu un Brīvības ielu – piedalīsies basketbolisti Dāvis Lejasmeiers, Andrejs Gražulis un Māris Gulbis.
  • Pārventa – Lidotāju ielas pagalms  – atrodas dzīvojamo māju rajona pagalmā starp Lidotāju ielu un Ozolu ielu, blakus Ventspils Pārventas bibliotēkai – piedalīsies basketbolisti  Alans Vigins un Iļja Gromovs.
  • Inženieru ielas pagalms – atrodas 9-stāvu māju dzīvojamā rajonā, tuvāk “Ventspils Augstskolai”,  – piedalīsies basketbolisti  Artjoms Butjankovs, Andrejs Šeļakovs.
  • Virves ielas pagalms – atrodas Žāžciemā, jaunatvērtajā sporta laukumā Virves un Pulkvežu ielu krustojumā – piedalīsies basketbolisti – Artis Ate, Kvameins Mičels un Rihards Lomažs.

Pagalmos no plkst. 13:00 BK "Ventspils" karsējmeitenes kopā ar komandas spēlētājiem piedāvās iesildīšanās vingrojumus, kurā aicināti piedalīties ne tikai bērni un jaunieši, bet arī ikviens, kurš vēlas izkustēties. Pēc tam BK "Ventspils" spēlētāji organizēs stafetes un basketbola spēli starp klātesošajiem. 

BK "Ventspils", gaidot jauno 2015./2016. gada basketbola sezonu,  visus aicina piedalīties aktīvā un pozitīvā sporta pasākumā, apģērbties laika apstākļiem piemērotā sporta apģērbā un līdzi ņemt labu garastāvokli.