Fotokonkurss “bērni un jaunieši”.

Piedalies fotokonkursā un iesūti foto par tēmu "bērni un jaunieši"
Ja aizraujies ar fotogrāfēšanu, aicinām piedalīties Eiropas Parlamenta rīkotajā fotokonkursā, kas veltīts Eiropas gadam attīstībai. Iesūti savu foto, kas, Tavuprāt, vislabāk raksturo izsludināto tēmu, un varbūt tieši Tu novembrī dosieties uz Strasbūru, lai izveidotu fotoreportāžu par Parlamenta plenārsesiju.

Konkursa norises kārtība:

Sūtiet savu foto (kopā ar pieteikuma anketu) par tēmu "bērni un jaunieši" līdz 30. augusta punaktij pēc Centrāleiropas laika uz šādu e-pasta adresi: [email protected]

Katru mēnesi no iesūtītajām fotogrāfijām Parlamenta redaktoru komiteja noteiks desmit labākās, no kurām izvēlēsies vienu mēneša favorītu. Katra mēneša favorīts kļūst par žūrijas balvas kandidātu. Katra mēneša desmit labākās fotogrāfijas aplūkojamas Flickr, Google+ un Facebook, kur ikviens var nobalsot par savu favorītu. Fotogrāfija, kas konkursa noslēgumā būs savākusi visvairāk balsu, iegūs publikas simpātijas balvu. Žūrijas un publikas simpātijas balvas ieguvēji 2015. gada novembrī tiks uzaicināti uz Parlamenta plenārsesiju Strasbūrā.

Par jūnija tēmas "Ilgtspējīga zaļa izaugsme, pienācīgs darbs un uzņēmējdarbība" favorītu EP redaktoru komiteja izraudzījusies 61 gadu vecās spānietes Natividadas Esmelas Camposas foto "Framework", kura attēloti strādnieki Briseles metro stacijā.

Pieteikuma anketa  un konkuras noteikumi