Ventspils jauniešu mājas radošā talka

Video skatāms arī šeit :https://www.youtube.com/watch?v=ha6AOp7zlpc

No 13. līdz 19. jūlijam norisinājās radošā vasaras talka jauniešu mājā. Nedēļas laikā 20 Ventspils jaunieši ķērās pie ideju īstenošanas, lai ēkas Kuldīgas ielā 13 1. stāvu pārveidotu un iekārtotu atbilstoši jauniešu gaumei un vajadzībām.

Jauniešiem bija iespēja darboties 3 dažādās darbnīcās. Vienā no tām tika veikti kosmētiskā remonta darbi, tīrot telpas, plēšot vecās tapetes, špaktelējot plaisas un caurumus sienās, kā arī krāsojot sienas un griestus. Paralēlajā darbnīcā kopā ar mākslinieci jaunieši gatavoja skices sienu dekoratīvajam gleznojumam, no kurām vienu izvēlēto arī uzgleznoja uz jauniešu mājas aktivitāšu sienām. Savukārt papīra liešanas darbnīcā tika veidoti interesanti gaismas objekti, kurus izvietos jauniešu mājā. Šajā darbnīcā kā konsultante darbojās māksliniece I. Dilāne.

Projektu „Tu vari vairāk, nekā Tu domā!” finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija EEZ finanšu instrumenta 2009.–2014. gadam NVO darbības atbalsta programmas ietvaros. Programmu finansē EEZ finanšu instruments un Latvijas valsts.

Sižetu veidoja VentspilsVideo, vēl sižetus iespējams skatīt šeit – https://www.youtube.com/channel/UCetHeEwiUEMbT42kgUiX07Q