TUESILV apmācības Aizputē no 20.līdz 26.jūlijam

Jaunieši aicināti pieteikties TUESILV vasaras akadēmijai

Līdz 14.jūlijam jaunieši no visas Latvijas aicināti pieteikties TUESILV vasaras akadēmijai, kuras ietvaros 30 dalībniekiem būs iespēja interesantā un aizraujošā veidā apgūt zināšanas un prasmes uzņēmējdarbībā, līdzdalībā un komunikācijā. Vasaras akadēmijā aicināti piedalīties 16 līdz 23 gadus veci jaunieši, aizpildot  pieteikuma formu biedrības “NEXT” mājas lapā www.nextyouth.org .

“Jaunieši var radīt daudz pozitīvu pārmaiņu savos pagastos, novados un pilsētās. TUESILV vasaras akadēmija palīdzēs tās dalībniekiem apgūt nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai kļūtu par pārmaiņu nesējiem un īstenotu savas idejas,” uzsver projekta “TUESILV” vadītājs Vilis Brūveris.

TUESILV vasaras akadēmijas laikā dalībnieki pilnveidos savas zināšanas un prasmes komunikācijā un sava viedokļa paušanā, līdzdalībā un notikumu ietekmēšanā savā pilsētā, novadā un valstī, kā arī uzņēmējdarbībā un biznesa ideju īstenošanā.
TUESILV vasaras akadēmijas ietvaros dalībnieki tiksies ar dažādu jomu ekspertiem un viedokļu līderiem – uzņēmējiem, mediju pārstāvjiem, politiķiem un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem.

Projektu "TU.ESI.LV" īsteno biedrība “NEXT”, biedrība “Projektu darbnīca kopienām”, biedrība “Dēms” un Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs”, sadarbībā ar citām organizācijām un pašvaldībām Latvijā.

Projektu "TU.ESI.LV" finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Projektu "TU.ESI.LV" finansē EEZ finanšu instruments, Latvijas valsts un Aizputes novada dome.

Vairāk informācijas http://www.sif.lv , http://www.eeagrants.lv , http://www.eeagrants.org un http://www.aizputesnovads.lv .