Biznesa domāšana un idejas labākai sabiedrībai!

SOCIFACTION aicina Tevi un Tavu komandu īstenot savu ideju jau šovasar!
 

Meklējam aktīvus jauniešus, kuri vēlas īstenot savas idejas labākai sabiedrībai, tajā pašā laikā apgūt biznesa domāšanu!
Aicinam pievienoties arī pārstāvjus no jau esošām biedrībām, nevalstiskām organizācijām u.c.

Šī programma būs īpaši intensīva un piesātināta, jo Latvijā ieradīsies un dalībniekus iedvesmos un apmācīs arī Grameen Creative Lab http://www.grameencreativelab.com.

Akseleratora programma ir ļoti praktiska un radoša, tāpēc katrai komandai būs jātiekas ar izciliem uzņēmējiem, lai mācītos biznesa pieejas, ko var pielietot sociālu mērķu sasniegšanai.

Visi SOCIFACTION dalībnieki piedalīsies Happy Happy Joy Joy sociālā biznesa festivālā 31.jūlijā, kas tiek rīkots sadarbībā ar GSBS (Global Social Business Summit), kur varēs apmeklēt meistarklases, iepazīties ar un mācīties no sociālajiem uzņēmējiem, kā Hans Reitz, Ben Ramsden, Hendrik Haase un Fionn Dobbin.
Dalībnieku vidū būs arī uzņēmēji un mentori no Latvijas, ar kuriem notiks individuālas tikšanās, lai uzzinātu atbildes tieši uz Jums svarīgajiem jautājumiem.
Mentoru vidū: Toby Moore (Imprimatur), Aigars Ruņģis (Valmiermuiža), Zane Čulkstena (KIM?) un citi.
Nepalaid garām iespēju īstenot savus sapņus un radīt pozitīvas pārmaiņas cilvēku dzīvēs.

Dalība ir bez maksas.

PIETEIKŠANĀS līdz 6.jūlijam
http://goo.gl/forms/r7isehNQEj
Ja ir kādi jautājumi vai neskaidrības par pieteikšanās procesu, droši rakstiet: [email protected]

P.S. Labākās komandas dosies nedēļas ilgā pieredzes braucienā uz Londonu, lai apciemotu un mācītos no turienes soc. uzņēmējiem.