Ideju konkurss “Biznesa ekspresis”

8. jūnijā Ventspils iedzīvotājiem, inovatīvo biznesa ideju konkursa “Biznesa ekspresis” ietvaros, būs iespēja apmeklēt praktiski informatīvo semināru par uzņēmējdarbību.

Seminārs norisināsies Ventspils bibliotēkas ēkā, Akmeņu ielā 2, kur laika posmā no plkst. 10.00 līdz 13.20 dalībniekiem būs iespēja uzzināt par uzņēmējdarbības būtību un uzsākšanu, par sagatavošanās posmu idejas realizēšanai, kā arī dzirdēt pašu uzņēmēju viedokli par biznesa vadību un veiksmes atslēgām uz panākumiem. Tāpat apmeklētāji varēs iegūt informāciju par pašu konkursu un tā sniegtajām iespējām.

PROGRAMMA

Pieteikties semināram iespējams līdz 5. jūnijam, sūtot e-pastu uz [email protected], kur nepieciešams norādīt vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī semināra norises vietu.

Konkursu organizē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, sadarbojoties ar Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoru.
Finansiālu konkursa atbalstu nodrošina Norvēģijas finanšu instruments, AS Swedbank un SIA VALPRO.  Informatīvo atbalstu nodrošina RE:TV, Radio SWH, Radio SWH+, Radio7, Kurzemes Radio, Radio Tev.