Piesakies jauniešu mediju grupai!

„Ventspils Jauniešu dome” izsludina pieteikšanos „Jauniešu mediju grupai”, kurā interesentiem būs iespēja veidot un radīt informāciju jauniešiem, gan video, gan foto, gan blogu un citos multimediju un tradicionālākos formātos.

Viens no svarīgākajiem, topošās jauniešu mājas darbības virzieniem būs jauniešu informācijas punkta darbība. Līdz ar jauniešu mājas atklāšanu rudenī, jauniešu mājā būs pieejamas klātienes konsultācijas, bet jau šobrīd „Ventspils Jauniešu dome” strādā pie Ventspils jauniešu portāla izveides. Tajā būs atrodama informācija par dažādām iespējām jauniešiem Ventspilī, Latvijā un ārzemēs, kā arī tajā paredzēts izvietot dažādus pieredzes un veiksmes stāstus dažādos interaktīvos formātos, video un foto apskatus par pasākumiem un aktivitātēm Ventspilī.

Jauniešiem, kas vēlas

  • filmēt,
  • fotografēt,
  • intervēt,
  • rakstīt rakstus,
  • radīt citus multimediju materiālus (infografikas, papildinātā realitāte, plakāti);
  • rīkot informatīvus pasākumus un informatīvās kampaņas,

līdz 12. jūnijam plkst. 13:00 jāaizpilda pieteikuma anketa – http://ej.uz/MedijuGrupa.

Pēc pieteikšanās jauniešiem būs pieejamas apmācības video un foto mākslas attīstīšanai, foto un video apstrādei, kā arī maketēšanai un grafiskā dizaina pamatiem.

Biedrība ir arī iegādājusies dažādu foto un video tehniku, lai nodrošinātu veiksmīgu mediju grupas darbību.

Šī ir lieliska iespēja iesaistīties brīvprātīgajā darbā un gūt pirmo pieredzi un iespaidus multimediju un dizaina pasaulē. Ventspils Jauniešu dome, jau sadarbojas ar Ventspils domes mārketinga nodaļu, piedāvājot brīvprātīgajiem fotogrāfiem iemūžināt pilsētā notiekošos pasākumus, to apskatus ievietojot Ventspils portālā.

Jauniešu mediju grupa tiek veidota projekta „Tu vari vairāk, nekā Tu domā!”, ko finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija  EEZ finanšu instrumenta 2009.–2014. gadam NVO darbības atbalsta programmas ietvaros, un projekta „Piemērs aizrauj!” ietvaros, kas tiek īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2015. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Papildu informācija:
Unda Egendorfa, 
projekta informācijas koordinatore
tālr.: 29955093
e-pasts: [email protected]