Fotokonkurss, kurā jāatspoguļo gatavošanās izlaidumam!

Ja pēdējā mācību stunda ir beigusies, visa klase beidzot jūtas saliedēta un galva ir pilna ar vasaras plāniem, tad skaidrs, ka sācies izlaidumu laiks!

Tas ir posms, kad joprojām aktīvi jāmācās, jo eksāmenus neviens taču nav atcēlis. Neskatoties uz to, satraukums un svētku pacilājošās sajūtas mācību dēļ netiek aizēnotas. Lai arī 12.klašu skolēni eksāmenu laikā mācību grāmatas izmanto biežāk nekā jebkad, došanās uz skolu maija pēdējās nedēļās ir patīkamāka. Gaisā virmo brīvības un ceriņu smarža, paralēli eksāmenu drudzim aktuāli ir īstās kleitas vai šlipses meklējumi, prātošana par izlaiduma svinībām, satraukums, kuri draugi ieradīsies apsveikt, prieks par jaunu posmu dzīvē, kā arī vesels virpulis dažādu citu emociju.

Šis laiks no pēdējā zvana līdz pat izlaiduma vakaram ir vienreizējs! Šķiet, ka nu jau tūliņ, tūliņ… vēl mazlietiņ… un tad tikai sāksies! Vieni ar bažām raugās uz atestātu saņemšanas dienu, jo nav skaidras saprašanas, ko iesākt tālāk, citi ir laimīgi par jaunu ceļa sākumu, jo ir skaidrs plāns nākamajiem desmit gadiem… Lai nu kā, ikviens ir mazliet satraukts, tuvojoties izlaidumu laikam. Tas ir īpašs brīdis ne tikai pašam, bet arī visai ģimenei, skolotājai, radiniekiem, pat labākajiem draugiem.

Kā Tu gatavojies savam izlaidumam? Veido muzikālu un aizkustinošu priekšnesumu kopā ar klasesbiedriem? Ar draudzenēm vai mammu meklē piemērotāko apģērbu? Gatavo izlaiduma runu? Meklē izdevīgākos svinību vietu piedāvājumus? Prāto par piemērotāko vidusskolu vai augstskolu? Sēdi zem ievām un drudžaini mācies eksāmeniem, cenšoties par izlaidumu nedomāt vispār?

Iemūžini fotogrāfijā savu gatavošanos izlaidumam un parādi mums! Kad eksāmeni būs beigušies un vasara aizvadīta, visticamāk, Tu ar lielu nostalģiju atcerēsies šo skaisto, satraukuma pilno laiku. Nebaidies to izbaudīt un iemūžināt bildēs – vēlāk pašam būs prieks atcerēties, kā arī, iespējams, tieši Tava bilde uzvarēs konkursā!

Gaidīsim bildes no 19. maija līdz 8. jūnijam.

No 8. jūnija līdz 15. jūnijam varēsi balsot par, Tavuprāt, labāko bildi. Iespējams, tieši Tava bilde rotās E-klases pirmo lapu divas nedēļas! Tāpat populārākās bildes autors dāvanā saņems iespēju apmeklēt Alises Rozes Dizaina Studijas foto kursus (kursu sākums 30.jūnijā), kā arī 4 ielūgumus uz Multikino!

P.S. Draugi! Priecājamies un novērtējam katru jūsu iesūtīto bildi, taču vēlreiz atgādinām, ka konkursā piedalīties drīkst tikai horizontālas bildes! Tehnisku iemeslu dēļ vertikāla bilde nevar tikt ievietota portāla pirmajā lapā, tādēļ, sākoties balsošanai, vertikālas bildes tiek deaktivizētas.

Balsošana sāksies  08.06.2015. 00:00

Informācija pieejama šeit.