Notiks Gālenes Kājspēles 2015

Ventspilī 23. maijā, lakumā starp Kuldīgas un Zvaigžņu ielu („pie Ugunsdzēsējiem”) jau otro gadu notiks JSK „Gālene” rīkotās  „Gālenes Kājspēles.”

Futbols nereti tiek dēvēts par demokrātiskāko komandu sporta veidu un pasākuma mērķis ir parādīt, ka šis sporta veids ir pieejams ikvienam. Par to pārliecināties varēs arī „Gālenes Kājspēlēs 2015”, kur piedalīties aicināti gan lieli, gan mazi. 

Pasākuma programmā no pulksten 11:00 līdz 14:00 savu veiklību, precizitāti, spēku, zināšanas un sadarbības prasmes sacensību veidā varēs pārbaudīt 7. un 8. klašu komandu dalībnieki.  

Savukārt, no pulksten 14:00 līdz 16:00 savas prasmes astoņās dažādās aktivitātēs varēs izmēģināt jebkurš interesents. 
Gālenes Kājspēles ir viens no retajiem pasākumiem, kurā sev aizraujošus uzdevumus atradīs jebkura vecuma dalībnieks! Katra uzdevuma labākie tiks apbalvoti, bet priecīgi būs visi, kuri piedalīsies!

Pasākumā paredzētie, piemērām, šādi uzdevumi: 

  • "Ventspils Piedzīvojuma parka" vertikālais sitiens; 
  • Futbola šautriņas; 
  • Teātra nama "Jūras vārtu" piespēle; 
  • Gālenes kvadrāts;
  • "Ventspils labiekārtošanas kombināta" konteineru piramīda un citi uzdevumi;

Pieteikums pieejams šeit, https://www.dropbox.com/s/xbholr2l5wt43ja/Kaspeles_pieteikums.docx?dl=0

Īpaši priecāsimies, ja pasākumā piedalīsies un uzdevumus veiks vecāki kopā ar bērniem, tādēļ arī sportiskajām ģimenēm tiks pasniegtas balvas no pasākuma atbalstītājiem – "Teātra nama Jūras vārti", "Ventspils Piedzīvojuma parka" un "Ventspils pilsētas Domes".

Pasākumu „Gālenes Kājspēles 2015” finansē Ventspils pilsētas dome, sporta projektu konkursa ietvaros. 

Jauniešu sporta klubs „Gālene” ir amatieru sporta komanda no Ventspils, tā dibināta 2007. gadā. JSK „Gālene” pulcē sporta spēļu entuziastus, jauniešus, kuri uzskata, ka fiziskās aktivitātes ir neatņemama dzīves sastāvdaļa. JSK „Gālene” aktīvi piedalās sporta sacensībās Ventspilī un tās apkaimē. JSK „Gālene” aktivitātēm var sekot arī sociālajos tīklos: https://twitter.com/JSK_Galene un https://facebook.com/JSKGalene