Piesakies par brīvprātīgo skolotāju Baltkrievijās angļu valodas nometnei

UNESCO klubu Baltkrieviijas asociācija rīko projektu Angļu sarunvalodas vasaras nometni Baltkrievijā un aicina jaunus brīvprātīgos pieteikties par neformālajiem skolotājiem un mācīt Baltkrievu pamatskolniekus un vidusskolniekus runāt un komunicēt angļu valodā.

Nometne notiks 12 dienas, no 21.jūlija līdz 1. augustam.

Nometne notiks jūlijā Minskas reģionā. Piedalīsies līdz 80 Batlkrievu jaunieši skolas vecumā (13-18 gadiem) un, apmēram, 20 skolēni tajā pat vecumā no kaimiņvalstīm, Latvijas, Krievijas. Lai spētu piedalīties projektā jaunietim ir jāapgūst angļu valoda vismaz vienu gadu, lai spētu komunicēt ar visiem, projekta mērķis ir izmantot angļu valodu pēc iespējas vairāk un biežāk, kā vienīgo saziņas valodu nometnes laikā – "īsts tilts" uz appusēju sapratni un draudzību starp Baltkrievijas un citu valstu jauniešiem.

Mērķis šada veida nometnēm ir uzlabot valodu prasmes un komunikāciju prasmes izmantojot neformālu mācīšanās metodi, kā arī izmantot angļu valodu kā tiltu piedaloties kultūras un sociālās aktivitātēs.  Mēs ticam, ka tas mainīs stereotipiskus uzskatus un aizdomas, un radīs sadarbību un draudzību starp nācijām.

Brīvprātīgajiem tā ir lieliska iespēja iegūt mācīšanas pieredzi, iepazīt Baltkrieviju un tās kultūru, kā arī atstāt labu iespaidu uz bērnu dzīvi kopā ar citiem brīvpratīgajiem no Baltkrievijas un citām valstīm.

Nometnes rīkotāji sedz visas dzīvošanas un ēšanas izdevumus. Brīvprātīgie dzīvos istabiņās pa diviem vai trim. Pasākuma rīkotāji nesegs ceļa izdevumus.

Pieteikties aicināti 10 brīvprātīgie no kaimiņzemēm sūtot savu CV un motivācijas vēstuli  (100 – 200 vārdi) uz [email protected] .

Nometnes apraksts angļu valodā

Nometnes programma