Kļūsti par Dziesmu un deju svētku reportieri un saņem savu darbarīku!

XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku organizētāji sadarbībā ar atbalstītāju – Latvijas Mobilo telefonu (LMT) – meklē atraktīvus, komunikablus un zinātkārus žurnālistikas un sabiedrisko attiecību nozarē ieinteresētus bērnus un jauniešus – topošos XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībniekus.

Ja postošana, selfiji un tagošana tev nav sveši vārdi un, darbojoties sociālajos tīklos, jūties kā „zivs ūdenī”, piesakies un, iespējams, tieši tu kļūsi par vienu no LMT Svētku reportieriem.

Kā kļūt par LMT Svētku reportieri?

Sagatavo audiovizuālu reportāžu par tēmu „Mana Svētku vērtība”, kurā uzskatāmi parādīts, kas pēc tavām domām vislabāk raksturo Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkus. Linku uz video, kura garums ir līdz 5 minūtēm, un aizpildītu pieteikuma anketu ar norādi „svētku reportieris” sūti uz [email protected] līdz 15. aprīļa plkst. 15.15.

Izvērtējot iesūtītās reportāžas, profesionāla žūrija, kuras sastāvā ir Svētku organizatori un pārstāvji no LMT, Inspired Digital, Pieci.lv, Chaula.tv un Draugiem.lv, izvēlēsies piecus labākos kandidātus – pa vienam no katra reģiona (Kurzeme, Zemgale, Vidzeme, Latgale, Rīga).

Kādi būs tavi ieguvumi?

Konkursa uzvarētāji no LMT saņems jaunos un krāsainos Latvijas zīmola Just5 Blaster viedtālruņus, lai ātri un veiksmīgi sagatavotu dažādu formātu reportāžas gan pirms, gan Svētku laikā. Vienlaikus LMT Svētku reportieri saņems īpašu caurlaidi, kas ļaus iekļūt ikvienā Svētku pasākuma vietā gan mēģinājumu, gan koncerta laikā, kā arī dos iespēju satikt un intervēt Svētkiem piesaistītos māksliniekus. Un, lai visu padarītu vēl aizraujošāku, LMT Svētku reportieriem būs iespēja viesoties sadarbības partneru redakcijās, aģentūrās un studijās un redzēt, kā notiek ziņu veidošana, kā arī gūt noderīgus padomus no žurnālistikas un sabiedrisko attiecību profesionāļu vidus.

Dziesmu un deju svētku reportieri tiks paziņoti 22.aprīlī.


Dalībnieka anketa meklējama šeit: http://dziedundejo.lv/reportieri/