Projektu konkurss aktīvam dzīvesveidam – Diena kā piedzīvojums

Lai atbalstītu jauniešu kvalitatīvu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu, Narvesen sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis īsteno projektu konkursu Diena kā piedzīvojums. Jauniešu organizācijas un interešu centri visā Latvijā aicināti pieteikt savus projektus aktīva dzīvesveida veicināšanai, lai saņemtu līdz 2000 eiro finansējumu to realizācijai.

Papildus tam, banka Citadele piešķirs savu speciālbalvu projektam, kurā būs visvairāk padomāts par aktīva dzīvesveida iespējām arī jauniešiem ar invaliditāti.

Katrā reģionā – Kurzeme, Vidzeme, Latgale, Zemgale, Rīga – tiks realizēts viens aktuāls projekts, ko noteiks žūrijas izvēle un sabiedrības balsojums. Pieteikumus vērtēs jauniešu organizācijas Avantis direktore Ilona Bičevska, konkursa atbalstītājs skeitbordists Madaras Apse, Narvesen valdes priekšsēdētāja Katrīne Judovica un bankas Citadele pārstāvis.

Pašlaik norisinās projektu pieteikšana un tā ilgs līdz 22. aprīlim.

Projektu pieteikumus var iesniegt biedrības, nodibinājumi un pašvaldību iestādes vai aģentūras, kuru darbība nav saistīta ar peļņas gūšanu. Projekti var būt, piemēram, sporta laukumu atjaunošana vai jauna ierīkošana, aktīvās atpūtas vietu iekārtošana, jauniešu centru attīstība, pasākumu rīkošana vai citas vietējā sabiedrībā aktuālas un nepieciešamas iniciatīvas.

Pēc pieteikumu apkopošanas, līdz maija beigām par labākajām projektu idejām varēs balsot internetā un tieši sabiedrības izvēle noteiks finansējuma saņēmējus.

Lai pieteiktu savu projektu lejupielādē konkursa nolikumu un pieteikuma dokumentus:nolikumspieteikumspielikums

Papildu informācija:
Juliana Maniševa
E-pasts: [email protected]
Mob. tālr.: 29784612

dkp_1000x250