Aicina vidusskolēnus piedalīties nometnē L-EARN

Rīgas Biznesa skola aicina vidusskolēnus piedalīties nometnē L-EARN.RTU Rīgas Biznesa skola (RBS) sadarbībā ar SEB banku piedāvā vidusskolēniem iespēju uz 2 nedēļām kļūt par daļu no “menedžmenta komandas”, izmēģināt, ko nozīmē darboties biznesa vidē, un iegūt stipendiju mācībām RBS.
 
No 8. līdz 19. jūnijam, laikā, kad 12.klases skolēni pieņem lēmumu par nākotnes profesijas izvēli, RBS sadarbībā ar SEB banku organizē biznesa nometni L-EARN, kuras ietvaros vidusskolēniem būs iespēja noskaidrot, vai bizness, vadība vai uzņēmējdarbība ir viņu īstais aicinājums.
 
L-EARN ir īpaši vidusskolēniem izstrādāta nometne, kuras gaitā 25 dalībnieki no visas Baltijas gūs ieskatu biznesa pasaulē, apgūs lēmumu pieņemšanas, problēmu risināšanas un ideju ģenerēšanas prasmes, kā arī uzlabos angļu valodas zināšanas.
 
SEB bankas finanšu direktors Kārlis Danēvičs : „Izpratne par naudas vērtību, sava budžeta plānošanu, uzkrājumu veidošanu un citas finanšu prasmes ir svarīgs priekšnoteikums ikvienam jaunietim, lai veiksmīgi uzsāktu pastāvīgu ceļu. Šīs zinības būs vajadzīgas gan tiem, kas savu izglītību un karjeru izvēlēsies saistīt ar finanšu nozari, gan tiem, kas izvēlēsies citas biznesa nozares. Tādēļ augstu vērtējam RBS iniciatīvu rīkot vasaras nometni Latvijas skolēniem, kas vēlas stiprināt savaszināšanas šajā un citās ar uzņēmējdarbību saistītajās jomās, un esam gandarīti par iespēju tajā iesaistīties.”
 
Nometnes gaitā dalībnieki meklēs risinājumu reālai biznesa problēmai. Lai uzdevumu izpildītu, skolēni apmeklēs lekcijas par dažādām biznesa tēmām, dosies vizītēs uz RBS absolventu uzņēmumiem, un tiksies ar SEB bankas pārstāvjiem. 
 
Katra  dalībnieka veikums tiks novērtēts un talantīgākais saņems iespēju mācīties Rīgas Biznesa skolas bakalaura programmā bez maksas. “L-EARN mērķis ir ne tikai uzlabot jauniešu zināšanas menedžmentā un biznesa attīstīšanā. Ar nometnes palīdzību vēlamies atbalstīt nākotnes līderus Latvijā un tuvākājā reģionā”, komentē nometnes līderis Gregs Materss (Greg Mathers).
 
Pieteikšanās termiņš nometnei:  20. aprīlis, 2015
 
Papildus informācija par nometni- šeit 
Hourglass and US Currency