Sportiskās aktivitātes Ventspilī

Sveicināti atkal!

Šoreiz es vēlos tev kaut ko nedaudz pastāstīt par sportisko aktivitāšu iespējām un veselīgo dzīvesveidu Ventspilī. Sports ir svarīga veselīga dzīves veida daļa un manuprāt, ar kaut ko būtu jānodarbojas ikvienam. Ja nu tev nav laika un iespēju nodarboties ar kādu konkrētu sporta veidu, centies kaut vai atlicināt laiku nelielai pastaigai!

Kā jau mums visiem zināms, sports Ventspilī ir cieņā. Gan tādi tradicionālaie sporta veidi kā basketbols, futbols, vieglatlētika, peldēšana, hokejs, gan arī nedaudz mazpazīstamāki sporta veidi kā airēšana, šortreks, loka šaušana, kērlings un tā tālāk. Mums ir pašiem sava sporta skola “Spars”, dažādi sporta klubi un biedrības, kā arī publiskais baseins un slidotava. Ja ir vēlme un gribēšana uzlabot savu veselību nedaudz pasportojos, šeit tālu nav jāmeklē. Tā teikt, Ventspils jauniešiem izvēles iespējas sportošanā netrūkst. Un te mums jāpateicas Ventspils pilsētas pašvaldībai, jo Ventspils sporta bāzes ir labā stāvoklī un tās, kuras tādas vēl nav, tiek uzlabotas. Kā piemēru var minēt Ventspils airēšanas bāzi “Dampeļi”, kura tieši šogad tiks pilnībā atjaunota, jo tās iepriekšējais stāvoklis nebija no tiem labākajiem. Vēl šogad neliela atjaunošana notiks arī Ventspils ledus hallē.

Ja runa iet par sportu, tad šeit viss notiek, bet pie veselīga dzīvesveida pieder arī veselīgs un sabalansēts uzturs. Par saviem ēšanas paradumiem atbildam mēs paši. Izvēle ir tavās rokās – ēst hesītī vai mājās paša gatavotus veselīgus salātiņus. Manuprāt, līdz arHesburgera ienākšanu mūsu pilsētā diezgan daudzu jauniešu ēšanas paradumi mainījušies uz slikto pusi, bet kā rakstīju iepriekš – tā ir katra personīgā izvēle kā un ko ēst!

Personīgi es cenšos dzīvot tik veselīgi, cik nu vidusskolas skolniecei tas ir iespējams un uzskatu, ka izbrīvēt laiciņu un nedaudz pasportot var ikviens, ja tikai to vēlas. Tāpēc celies un sāc dzīvot veselīgi, bet ja tu to jau dari, tad lai izdodas un tā turpināt!