Video konkurss jauniešiem “Pārspēj CSDD reklāmu – 2015”

CSDD un biedrība „Go Beyond”, sadarbībā ar apdrošināšanas kompāniju „If”, aicina 9.–12.klašu audzēkņus piedalīties konkursā „Pārspēj CSDD reklāmu – 2015!”. Jaunieši aicināti izveidot videoklipu, kura temats ir „Velosipēdista uzvedība ceļu satiksmē”.

Kas Tev jādara? Izveido komandu (dalībnieku skaits divi līdz pieci cilvēki), rūpīgi izlasi konkursa nolikumu, uzfilmē video klipu par velosipēdista ikdienu, pievieno tam saukli un augšupielādē to www.youtube.com vaiwww.vimeo.comLīdz 2015.gada 30.marta pulksten 23:59 nosūti saiti kopā ar aizpildītu pieteikuma anketu uz e-pastu[email protected] un gaidi rezultātus. Video klipa ideja un scenārijs ir katras komandas ziņā – esiet radoši un pārspējiet izdomā CSDD reklāmas!


Kā vērtēs Tavu video klipu? Konkursa video vērtēs kompetenta žūrija, kurā darbosies CSDD, „Go Beyond” un „If” pārstāvji, kā arī Latvijā labākie reklāmu speciālisti un radītāji. Savu viedokli būs iespēja paust arī pašiem konkursa dalībniekiem, balsojot par, viņuprāt, labākajiem darbiem. Apkopojot žūrijas un konkursa dalībnieku vērtējumus, tiks noskaidroti trīs veiksmīgāko autoru komandas, kas saņems balvas no apdrošināšanas kompānijas „If”. Kopējais balvu fonds ir 600 EUR.


Konkursa nolikums, pieteikuma anketa, vērtēšanas kritēriji: http://goo.gl/5NqjVe
Neskaidrību gadījumā jautā:[email protected]. 
Piedalies un izmanto iespēju tikt sadzirdētam velosipēdistu vidū!

Par 2014.gada konkursu. Šāds konkurss norisinās jau otro gadu. 2014.gada pavasarī konkursā „Pārspēj CSDD reklāmu” 10.-12.klašu jaunieši tika aicināti  izveidot video klipu Jāņu kampaņai ar tēmu „Neļauj draugam sēsties pie stūres reibumā”. Kopumā konkursā tika iesūtīti 42 video klipi, bet labākā klipa autoru komandai bija iespēja redzēt un iepazīties, kā viņu radītā ideja pārtop reklāmas video klipā. Ar labākajiem video klipiem iespējams iepazīties šeit:http://www.draugiem.lv/csdd/gallery/?aid=53406745.

images_files_parspej_CSDD_reklamu_logo_jpg_1425632065_crop_350_260