Aicinām uz semināru jauniešiem "Esi savas dzīves līderis"

Pirmdien, 24. oktobrī, plkst. 10:00 Ventspils Digitālajā centrā notiks seminārs jauniešiem “Esi savas dzīves līderis”. Aicinām izmantot iespēju piedalīties visus tos jauniešus, kuriem interesē personības izaugsme, pašattīstība, diskusijas ar vienaudžiem par aktuāliem jautājumiem, viedokļa formulēšanas, izteikšanas, jaunu draugu un kontaktu iegūšana, kā arī interesanta un lietderīga brīvā laika pavadīšana! Seminārs būs kā labs ieskats tālākajā dzīvē.

Seminārā kā eksperti piedalīsies trīs jauniešu līderi – Ieva Stumpe, Edmunds Domkins un Raitis Roze, kuri pastāstīs par sasniegumiem savā dzīvē, kā arī dalībnieki varēs uzdot ekspertiem daudz sev interesējošus jautājumus.

Dalība seminārā ir bez maksas. Lai pieteiktos, nepieciešams aizpildīt reģistrācijas anketu.

Sīkāku informāciju jautā organizatoriem Ventspilī – [email protected] vai [email protected]

Šāds seminārs 11. oktobrī notika arī Liepājā, kurā piedalījās vairāk nekā 50 jaunieši un šajā seminārā tikās ar trim Liepājas jauniešu līderiem. Savukārt vēl viens šāds seminārs plānots Klaipēdā, Lietuvā. Šie semināri ir pašu jauniešu iniciatīva, kas radīta starptautiskā semināra “Jauniešu līderu skola” laikā.
Jauniešu līderu skolu veido biedrība „Ventspils Jauniešu dome” sadarbībā ar Sociālo zinību koledžu (Lietuva) Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam atbalstītā projekta „Jauniešu līderu skolas izveide Kurzemes un Klaipēdas reģionos” ietvaros. Projekta kopējais budžets ir 217 000 eiro, no kuriem 85% veido Eiropas Savienības finansējums.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *