Pasāciens KREATĪVS

Sestdien, 26. novembrī, Ventspils Jaunrades namā norisināsies jauniešu pieredzes apmaiņas pasākums „KREATĪVS”.

Latvijā ir daudz radošu un talantīgu jauniešu, taču šiem jauniešiem ir maz iespēju tikties, dalīties savā pieredzē un pierādīt sevi. Pasākuma mērķis ir dot jauniešiem iespēju iepazīties ar līdzīgi domājošiem, apmainīties idejām, dalīties līdzšinējā pieredzē par paveikto, tādējādi palīdzot viņiem veidot turpmāku sadarbību, kā arī parādīt savu talantu plašākai publikai.

Pasākumā tiek aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 16 līdz 22 gadiem, kas interesējas par mūziku, fotografēšanu un video uzņemšanu. Tiem, kuri aizraujas ar foto un video, būtu vēlams ņemt līdzi fotogrāfijas un videomateriālus, ko parādīt pārējiem dalībniekiem, kā arī savas videokameras, fotoaparātus un citas ierīces, kas nepieciešamas. Savukārt tiem, kuri aizraujas ar mūziku, jāņem līdzi savi mūzikas instrumenti.


Dienas gaitā būs iespēja piedalīties semināros, sagatavot īpašus priekšnesumus kopā ar citiem jauniešiem un noslēgumā parādīt savu dienas veikumu pašu dalībnieku rīkotajā koncertā, uz kuru tiek aicināts ikviens, kas vēlas redzēt un dzirdēt radošo un talantīgo Latvijas jauniešu priekšnesumus.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Dalībniekiem pašiem ir jāsedz ceļa un uzturēšanās izdevumi.

Dalībniekus aicinām pieteikties, sūtot vārdu, uzvārdu, vecumu un interesējošo novirzienu (vokālā, instrumentālā mūzika, foto, video) uz e-pastu [email protected].

Gaidīsim Jūsu pieteikumus līdz 25.novembrim (ieskaitot).

Jautājumus variet sūtīt uz [email protected] vai arī zvanot pa tālruni 29745664 (Madara) vai 25939577 (Ance).

Projekts tapis biedrības „Ventspils Jauniešu dome” īstenotā Latvijas un Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekta „Jauniešu līderu skolas izveide Kurzemes un Klaipēdas reģionos” ietvaros sadarbībā ar Ventspils Jaunrades namu.

Nāc, piedalies un iegūsti jaunus iespaidus!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *