Notiks “TUESILV” biznesa ideju forums Kurzemes jauniešiem

Foruma_uzaicinājums_19.09._Aizpute_web
19.septembrī Aizputē notiks “TUESILV” biznesa ideju forums, kurā jaunieši un uzņēmēji no dažādām Kurzemes vietām dalīsies pieredzes stāstos un kopā radīs jaunas biznesa idejas.“TUESILV” biznesa ideju forumā pieredzes stāstos ar jauniešiem dalīsies “Pāvilostas laivu” dibinātājs Ģirts Vagotiņš-Vagulis, elektrovelosipēdu uzņēmuma “Blue Shock Bike” īpašnieks Artis Daugins, kā arī dizaina studijas “Placdarms” izveidotājs Filips Baumanis.“Foruma laikā Kurzemes jauniešiem būs iespēja satikt gados jaunus uzņēmējus, kuri izveidojuši veiksmīgu biznesu reģonos. Vēlamies parādīt, ka Latvijas novados var attīstīt labas biznesa idejas un ir daudz jaunu cilvēku, kas to jau veiksmīgi dara,” uzsver projekta “TUESILV” vadītājs Vilis Brūveris.

“TUESILV” biznesa ideju forumam dalību apstiprinājuši jaunieši no Aizputes, Ventspils, Kuldīgas, Saldus un Liepājas. Forumā aicināti piedalīties 15 līdz 25 gadus veci jaunieši no visas Kurzemes. Papildus informācija par pasākumu un pieteikšanos pieejama biedrības “NEXT” mājas lapā www.nextyouth.org

“TUESILV” biznesa ideju forums Aizputē tiek organizēts sadarbībā ar Aizputes novada Tūrisma informācijas un Mūžizglītības centru, kā arī ar Aizputes jauniešu “IDEJU MĀJU”.Uzņēmējdarbības ideju forumi jauniešiem pojekta “TUESILV” ietvaros notiek visos Latvijas reģionos. Forumu laikā reģionu jaunieši tikas un strādā kopā ar vietējiem uzņēmējiem, lai dalītos iedvesmojošos uzņēmējdarbības stāstos, ģenerētu biznesa idejas, kā arī veidotu kontaktu tīklu un pārrunātu sadarbības iespējas.Projektu “TUESILV” īsteno biedrība “NEXT”, biedrība “Projektu darbnīca”, jauniešu klubs “Dēms” un Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs”, sadarbībā ar citām organizācijām un pašvaldībām Latvijā.

Projektu “TUESILV” finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Projektu “TUESILV” finansē EEZ finanšu instruments, Latvijas valsts un Aizputes novada dome. Vairāk informācijas www.sif.lv , www.eeagrants.lv , www.eeagrants.org un www.aizputesnovads.lv .

Papildus informācija
Biedrība “NEXT”
tālr.22382139
[email protected]