Jauniešu līderu skolā darbnīca „BiznesBUMS”

Piektdien, 13. aprīlī, un sestdien, 14.aprīlī, Ventspils novada viesu namā “Ventaskrasti” uz darbnīcu „BiznesBUMS” pulcēsies 30 jaunieši, lai mācītos un diskutētu par uzņēmējdarbību, kā arī kopā sapņotu par biznesa plānu kalšanu, inovatīvu preču vai pakalpojumu radīšanu un savu uzņēmumu dibināšanu.

Darbnīcas laikā dalībnieki tiks iepazīstināti ar uzņēmējdarbības vidi un nepieciešamo uzņēmēja karjeras sākšanai, uzzinās par iespējām jaunajiem uzņēmējiem Ventspilī un Latvijā, satiks līdzīgi domājošus un ne mazāk entuziastiskus jauniešus, kā arī mēģinās sastrādāties ar tiem dažādos komandu uzdevumos. Ekspertu loma darbnīcā būs uzticēta “Izaugsmes kvartāls” un Ventspils Biznesa inkubatora pārstāvjiem.


Biedrība „Ventspils Jauniešu dome” sadarbībā ar Ventspils Jaunrades nama Jauniešu klubu „Knaģis” šo un citus līdzīgus pasākumus organizē, lai veicinātu jauniešu iniciatīvu un attīstītu līdera prasmes. Starptautiskā projekta „Jauniešu līderu skola” ietvaros jauniešiem ir iespēja piedalīties radošajās darbnīcās un semināros par aktuālām tēmām, kā arī pašiem organizēt publiskus pasākumus, lai iegūtu praktiskās zināšanas. Darbnīca tiks translēta tiešraidē „Jauniešu līderu skolas” mājaslapā www.jaunielideri.lv.

Dalība seminārā jauniešiem ir bez maksas, jo izmaksas tiek segtas no Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam  atbalstītā projekta „Jauniešu līderu skolas izveide Kurzemes un Klaipēdas reģionos” līdzekļiem. Projekta kopējais budžets ir 217 000 eiro, no kuriem 85% veido Eiropas Savienības finansējums. Projektu īsteno biedrība „Ventspils Jauniešu dome” un Sociālo zinību koledža (Lietuva).

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *