Slavenības un talanti dzīvo POPielā!

Piektdien, 20. aprīlī, plkst. 16:00 Ventspils Jaunrades namā, lielajā zālē norisināsies Ventspils pilsētas „Popiela 2012”, kurā piedalīsies Ventspils vispārizglītojošo skolu 1.-12. klašu skolēni.

Šāds muzikāls un teatrāls pasākums palīdz realizēt skolēnu idejas, parādīt un attīstīt viņu talantus, kā arī iesaista jauniešus sabiedriskajā dzīvē. Viens no šī pasākuma mērķiem ir palīdzēt jauniešiem attīstīt savas aktiermeistarības iemaņas un prasmes, kas vajadzīgas veiksmīgai uzstāšanās publikas priekšā.

Jauniešu priekšnesumus vērtēs gan žūrija, gan paši skatītāji, izvēloties labākos noteiktās klašu grupās. Uzvarētāji tiks pie saldām balvām. Pasākumā viesosies jauniešu grupa “Nu un”, kura pazīstama plašākai publikai kļuva, piedaloties TV šovā “Okartes skatuve”.


Aicināti ir ne tikai skolēni, bet arī viņu pasniedzēji, kuri varēs just līdzi saviem audzēkņiem, kā arī vecāki, skolasbiedri un draugi. Pasākumu apmeklēt ir aicināts ikviens, lai atbalstītu savu favorītu vai vienkārši labi pavadītu laiku.

Biedrība „Ventspils Jauniešu dome” sadarbībā ar Ventspils Jaunrades nama Jauniešu klubu „Knaģis” šo un citus līdzīgus pasākumus organizē, lai veicinātu jauniešu iniciatīvu un attīstītu līdera prasmes. Starptautiskā projekta „Jauniešu līderu skola” ietvaros jauniešiem ir iespēja piedalīties radošajās darbnīcās un semināros par aktuālām tēmām, kā arī pašiem organizēt publiskus pasākumus, lai iegūtu praktiskās zināšanas.

Pasākums tiek organizēts Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam atbalstītā projekta „Jauniešu līderu skolas izveide Kurzemes un Klaipēdas reģionos” ietvaros. Projektu īsteno biedrība „Ventspils Jauniešu dome” un Sociālo zinību koledža (Lietuva).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *