Jauniešu līderu skolā darbnīca „Cilvēka potenciāls un intelekts”

Sestdien, 21. aprīlī, un svētdien, 22. aprīlī, Ventspils novada viesu namā “Podnieki” uz darbnīcu „Cilvēka potenciāls un intelekts” pulcēsies ap 30 jauniešiem, lai uzzinātu un diskutētu par intelektu un cilvēka potenciālu, kā arī aizraujošā simulācijas spēlē vienas nakts laikā izdzīvotu veselu gadu un piedalītos jauniešiem draudzīgas sabiedrības veidošanā.

Darbnīcas laikā kā eksperts piedalīsies Latvijas Intelektuālās Attīstības Fonda valdes priekšsēdētājs Viesturs Dūle. Viņš ar jauniešiem diskutēs par to, kas vispār ir intelekts, ko nozīmē būt inteliģentam, kā būt vispusīgi attīstītam cilvēkam un kā to pielietot dzīvē. Būs arī iespēja uzdot sevis interesējošos jautājumus un saņemt atbildes.

Aicinām jauniešus pieteikties uz darbnīcu līdz 19. aprīlim, sūtot pieteikumu (vārds, uzvārds, vecums, organizācija vai mācību iestāde) uz e-pastu: [email protected]. Dalība pasākumā ir bez maksas (tiks nodrošināts arī transports un ēdināšana). Simulācijas spēles uzvarētājiem vērtīga balva!

Plānotā darbnīcas norise:*
21. aprīlis
14:00 – izbraukšana no Ventspils
14:45 – darbnīcas atklāšana
15:00 – nodarbība kopā ar Viesturu Dūli
16:45 – tējas pauze
17:10 – nodarbības turpinājums
19:00 – vakariņas
20:00 – simulācijas spēles sākums
….

22. aprīlis
09:00 – simulācijas spēles noslēgums, brokastis
10:00 – darbnīcas kopsavilkums, uzvarētāju apbalvošana
11:00 – atgriešanās Ventspilī

* – plānotajā norises gaitā iespējamas izmaiņas

Biedrība „Ventspils Jauniešu dome” sadarbībā ar Ventspils Jaunrades nama Jauniešu klubu „Knaģis” šo un citus līdzīgus pasākumus organizē, lai veicinātu jauniešu iniciatīvu un attīstītu līdera prasmes. Starptautiskā projekta „Jauniešu līderu skola” ietvaros jauniešiem ir iespēja piedalīties radošajās darbnīcās un semināros par aktuālām tēmām, kā arī pašiem organizēt publiskus pasākumus, lai iegūtu praktiskās zināšanas.

Projekts tiek īstenots Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam atbalstītā projekta „Jauniešu līderu skolas izveide Kurzemes un Klaipēdas reģionos” ietvaros. Projektu īsteno biedrība „Ventspils Jauniešu dome” un Sociālo zinību koledža (Lietuva).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *