Projekts ” Давай пошутим!”

m21Tiek izsludināts jauns projekts ” Давай пошутим!”, kura galvenais mērķis ir  stereotipu laušana ar humora un radošuma palīdzību. Jauniešiem būs iespēja diskutēt un dalīties ar savu viedokli par valstu stereotipiem, kultūras daudzveidību, toleranci un starpkultūru dialoga neformālā gaisotnē. Jauniešu apmaiņas laikā jaunieši izteiks savas domas par problēmu, izmantojot teātris, humors, video un foto instrumentus.

Projekts norisināsies no 19 – 28. septembri,  Ukrainā – Ļvovā un tajā piedalīsies dalībnieki no Moldova, Latvija, Armēnija, Ukraina, Polija, Maķedonija, vecumā no 18- 25 gadiem.

Mācības notiks krievu valodā, tāpēc ir svarīgi, lai dalībnieki prastu krievu valodu vismaz sarunvalodas līmenī.   Dalībniekiem tiek 100% apmaksāta uzturēšanās Ļvovā  (viesnīca, ēdināšana), 70% apmaksāts ceļš. Aviobiļetes vai autobusa biļetes jāpērk pašam, pēc tam projekta organizatori     atgriež 70 % no iztērētajiem līdzekļiem.

Lai pieteiktos, jānosūta uz e-pastu vārds uzvārds, vecums un telefona numurs. Mēs Jums pretī izsūtīsim pieteikuma anketu. Piesakies!   [email protected]m  vai [email protected]