Kā kļūt par līderi?

Ventspils jaunieši aktīvi sadarbojas gan ar Lietuvas, gan ar Igaunijas jauniešiem, lai kopīgos pasākumos apgūtu līdera prasmes, mācītos strādāt komandā, izkoptu publiskas uzstāšanās iemaņas, kā arī izmēģinātu roku projektu rakstīšanās un pasākumu organizēšanā.

Piektdien, 21. septembrī, kad Eiropā tiek atzīmēta Eiropas sadarbības diena, Ventspils jaunieši aicina uz Dzirnavu laukumu, lai informatīvā pasākumā “Kā kļūt par līderi?” parādītu citiem, kādi ir labumi, ja proti strādāt komandā, māki vadīt citus un arī sadarboties ar citu valstu jauniešiem.

KOMANDU VEIDOŠANAS SPĒLES, VIKTORĪNA PAR JAUNIEŠIEM, JAUNIEŠU VEIDOTAS ĪSFILMAS, ZAĻA UN RADOŠA DARBNĪCA, SARUNAS AR JAUNIEŠU LĪDERIEM, AKTĪVAS UN GARŠĪGAS BALVAS

Ventspils Jauniešu domes un Ventspils Jaunrades nama Jauniešu kluba “Knaģis” jaunieši gaidīs visus piektdien, 21. septembrī, no plkst. 14:00 līdz 17:00 Dzirnavu laukumā, Ventspilī.

Pasākuma laikā komandas 5 cilvēku sastāvā piedalīsies un iemācīsies dažādas komandu veidošanas spēles, kā arī sacenstīsies par dažādām aktīvās izklaides un arī garšīgām balvām. Arī individuāli būs iespēja piedalīties video viktorīnā, atbildot uz jautājumiem par jauniešiem Ventspilī. Radošajā darbnīcā dosim dažādām lietām iespēju dzīvot no jauna – izdomāsim, pārtaisīsim, izdekorēsim un gatavs!

MUMS IR KO TEIKT UN RĀDĪT!

Jau kopš 2011. gada vasaras mūsu organizāciju jaunieši ir organizējuši un piedalījušies 5 starptautiskajās nometnēs – Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Pēdējā gada laikā esam organizējuši arī vairāk nekā 15 citus pasākumus Ventspils un Kurzemes jauniešiem – seminārus, koncertus, debates, spēles, u.c. Ar prieku dalīsimies pieredzē un iespaidos par īstenoto Latvijas – Lietuvas programmas projektu “Jauniešu līderu skola”.

BŪT AKTĪVAM NOZĪMĒ KATRU DIENU SAGAIDĪT KĀ PIEDZĪVOJUMU!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *