Mēs- Latvijai

16.novembrī, Latvijas dzimšanas dienas svinību ietvaros, mēs, Ventspils Jaunrades nama jauniešu kluba „Knaģis” jaunieši,  sveicām mūsu dārgo valsti – Latviju.
Pasākums tika rīkots par godu Latvijas 94. dzimšanas dienai, un to apmeklēja dažāda vecuma cilvēki.
Plkst. 15:00 sāka darboties radošā darbnīca, kurā mazākie apmeklētāji veidoja karodziņus, uz kuriem attēloja Latviju no viņu skata punkta.  
Tika izveidota arī „Labo domu siena”, pie kuras apmeklētāji varēja piespraust savu vēlējumu un labos vārdus Latvijai, kurai galvenokārt novēlēja attīstību nākotnē, tautas saliedētību un izturību.
Jebkurš vakara pasākuma interesents devās Lāpu gājienā, un kā jau kārtīgiem latviešiem pieņemts, visa gājiena laikā notika varena sadziedāšanās.   
Pēc Lāpu gājiena visi pulcējās Ventspils Jaunrades nama pagalmā un no svecītēm izveidoja Saules zīmi, kura simbolizē  mūžīgu kustību, dzīvību un harmoniju.
Apmeklētāji varēja sasildīties, dzerot karstu tēju ar medu un mielojoties ar veselīgu grūbu putru. Neizpalika arī dzejas lasīšana un laimes pieburšana.  
Ventspils Jauniešu kluba „Knaģis” jaunieši, intervējot dažāda vecuma cilvēkus, bija izveidojuši video „Kas ir 18. novembris?”.  Secinājām, ka ne visi ventspilnieki zin, kas ir 18. novembris.
Vakara  noslēgumā visi bija laipni lūgti uz Brigitas Eglītes režisēto filmu „Vienīgā fotogrāfija”.
Pasākuma laikā guvām pozitīvas emocijas un prieku par to, ka vismaz reizi gadā varam sanākt kopā,  lai kā vienota tauta, padomātu par mūsu pašu un valsts vērtībām.  

 

Vairāk foto –  Galerija

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *