Konference "Jaunatnes darba realitāte un perspektīva Latvijā”

Ventspils Jaunrades nama jauniešu kluba „Knaģis” un Biedrības Ventspils Jauniešu Domes locekļi šo sestdien, 1.decembrī, apmeklēs konferenci „Jaunatnes darba realitāte un perspektīva Latvijā”, kura norisināsies no  plkst. 11.00 līdz 16.00 Rīgā, Jauniešu centrā „Kaņieris”.

Šīs konferences mērķis ir veicināt plašāku diskusiju starp jauniešiem un pašvaldībām par jautājumiem, kas saistīti ar jauniešu interešu ievērošanu pašvaldībās, finanšu piesaisti jauniešu iniciatīvu īstenošanai, t.sk. jauniešu nodarbinātības jautājumiem un iepazīties ar projekta „Interešu aizstāvība jaunatnes politikas jomā Latvijas reģionos”, kas 2012. gadā tika īstenots ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu visā Latvijā, sasniegtajiem rezultātiem.

Šajā  konferencē vienuviet pulcēsies jaunieši, jauniešu organizāciju pārstāvji, jaunatnes darbinieki un pašvaldību amatpersonas un uzņēmēji, lai piedalītos paneļdiskusijā „Pašvaldības loma jauniešu nodarbinātības veicināšanā”, ieklausītos praktiķu un oficiālu institūciju pārstāvju stāstos par iespējām organizēt, uzskaitīt un izvērtēt jauniešu brīvprātīgo darbu dažādām izpausmes iespējām, kā  arī uzklausītu citu jauniešu pieredzes stāstus interešu aizstāvībā un finanšu piesaistē jauniešu iniciatīvām. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *