Ventspils jauniešu īsfilmu festivāls “Selfiju ēra”

vjif2014

Atkal klāt ir Ventspils Jauniešu īsfilmu festivāls 2014. Šogad festivāla devīze – “Selfiju ēra”. Filmu sagatavošanas darbiem šoreiz dota visa vasara.

Festivāls ir atklāts pasākums, kurā piedalīties ar saviem darbiem aicināti jaunieši ne tikai no Ventspils, bet no visa Kurzemes reģiona. Festivāla dalībniekiem līdz 26. septembrim jāiesniedz īsfilma, kas atbilst festivāla devīzei un visām nolikumā minētajām prasībām. Šogad balvu fondā ir digitālā videokamera, kameras statīvs un 2TB ārējais cietais disks.

Festivāla organizatoru komanda ar patiesu entuziasmu un interesi vēlas aizraut jauniešus videoamatierismā kā jauniešu brīvā laika lietderīgā pavadīšanas veidā, popularizējot Ventspili kā radošiem cilvēkiem draudzīgu pilsētu, ar nolūku atklāt talantīgus jauniešus un motivēt viņus izpausties video un filmu mākslā. Pasākumu organizē Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde “Ventspils Digitālais centrs”.

Lai piedalītos festivālā, interesentiem jāsūta pieteikums uz e-pasta adresi [email protected]. Pieteikumā ir jāsniedz informācija par radošo grupu (1 – 5 cilvēki), filmas idejas apraksts, kā arī jānorāda vēlamā palīdzība no organizatoriem īsfilmas sagatavošanas procesam. Pieteikuma veidlapu un nolikumu meklē mājaslapā www.festivals.ventspils.lv.

Pieteikumus var iesūtīt līdz 2014. gada 26. septembrim.

Gatavās īsfilmas jāiesniedz līdz 2014. gada 26. septembra plkst. 18:00!

Savukārt 2014. gada 10. oktobrī visi festivāla dalībnieki tiek gaidīti noslēguma skatē, kurā paredzēta visu festivālā veidoto īsfilmu skatīšanās un festivāla dalībnieku sumināšana, kā arī neformālas sarunas par un ap kino.

Rakstu sagatavoja Ventspils Digitālais centrs

Digitālais centrs logo