Ne-Atkarība

Jaunieši vēlas būt ne-atkarīgi!

Otrdien, 5.martā, biedrība “Ventspils Jauniešu dome” sadarbībā ar Ventspils Jaunrades nama Jauniešu klubu “Knaģis” rīkoja informatīvu pasākumu jauniešiem “Ne-atkarība”. Pasākums notika Ventspils 4. vidusskolā  un Ventspils 6. vidusskolā. Kopumā  pasākumā piedalījās aptuveni 60 jaunieši.

Pasākuma laikā dalībnieki iepazinās ar noderīgu informāciju par dažādām atkarībām un to radītājām sekām, noskatījās īsfilmu par atkarību spēku.  Īpašais viesis bija ielu sporta spēļu “Ghetto Games” vadītājs Raimonds Elbakjans. Viņš dalījās savā pieredzē par cīņu ar atkarībām, stāstīja jauniešiem par to kā būt radošiem, aktīviem un ticēt saviem sapņiem. Jaunieši grupās diskutēja par to, kā atkarības mūs ietekmē un kā palīdzēt citiem, kuri ir kļuvuši atkarīgi.

Informatīvais pasākums tiek organizēts Igaunijas–Latvijas programmas atbalstītā projekta “Jauniešu iniciatīvas un sadarbība” ietvaros. Projekta mērķis ir attīstīt jauniešu līderu prasmes, veicināt to pašiniciatīvu un radīt jaunas iespējas sadarbībai. Šim nolūkam Latvijā un Igaunijā tiek organizētas starptautiskas jauniešu apmaiņas, kā arī tematiski informatīvi pasākumi. Projektu īsteno biedrība “Ventspils Jauniešu dome” un Igaunijas partnerorganizācija “Triigi Adventure Beach”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *