Ventspils pilsētas Popiela 2013

Piektdien, 2013. gada 12. aprīlī, plkst. 18:00 Ventspils Jaunrades namā, lielajā zālē norisināsies tradicionālā Ventspils pilsētas „Popiela 2013”, kurā piedalīsies 1.-12. Ventspils vispārizglītojošo skolu klašu skolēni. 
Kā jau iepriekšējos gadus, arī šogad priekšnesumi paredzēti muzikāli un teatrāli, kas veicinās skolēnu dalību, ar jauniešiem saistītās aktivitātēs. Šis pasākums arī palīdz realizēt skolēnu idejas, parādīt un attīstīt to talantus, kā arī iesaistīt jauniešus sabiedriskajā dzīvē. Viens no šī pasākuma mērķiem ir palīdzēt skolēniem attīstīt savas aktiermeistarības iemaņas un iemaņas, kas vajadzīgas, lai skolēns varētu veiksmīgi uzstāties publikas priekšā. 
Skolēnu priekšnesumus vērtēs gan žūrija, gan paši skatītāji, izvēloties labākos priekšnesumus noteiktās klašu grupās. Uzvarētāji tiks pie diploma un saldām balvām. 
Aicināti ir ne tikai skolēni, bet arī viņu pasniedzēji, kuri varēs just līdzi saviem audzēkņiem, kā arī vecāki,skolasbiedri un draugi. Pasākumu apmeklēt ir aicināts ikviens, lai atbalstītu savu favorītu vai vienkārši labi pavadītu laiku. Ieejas maksa pasākumā – 1,LS.

Pasākumu organizē Ventspils Jaunrades nama Jauniešu klubs „Knaģis” un biedrība „Ventspils Jauniešu dome”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *