Gaismas un lāzerstari izgaismos Pārventu

Pārventas svētki notiks 14. un 15. maijā no plkst. 22 , kad Pārventas centrs uzmirdzēs vēl neredzētā gaismu un lāzerstaru buķetē.

Piektdien no plkst. 19:00 pie “Kāpu priedes” Pārventā notiks Stūklaku strīms #02, ar tiešraidi Ventspils Kultūras centra Facebook lapā. Ar “Amber Muse” dīdžejošanas fakultāti un enerģisku DJ setu uzstāsies leģendārais Bogdans Tarans, kurš vairākkārt atzīts par valsts labāko dīdžeju. Īpašā vocal house sesijā pievienosies populārā džeza dziedātāja Evilena Protektore.

Abus vakarus līdz pat pusnaktij pie 3. vidusskolas būs baudāma viskrāšņāko gaismu staru un lāzeru grafikas saspēle uz ēkas un naksnīgajās debesīs.

Gaismu un lāzeru izrāde ”Dāvana Pārventai” ilgs aptuveni 10 minūtes un divu stundu ietvaros tiks atkārtota vairākkārt, tādā veidā neveicinot interesentu pulcēšanos vienlaikus. Tā būs redzama arī no distances, atrodoties 3. vidusskolas tuvumā, pie Pārventas bibliotēkas, laukumā pie strūklakas ”Kāpu priede” un citur tuvējā apkārtnē.

Tāpat šajā nedēļas nogalē Pārventā notiks velobrauciens ”Velo vieno 2021!”, ar iespēju izvēlēties vienu no dieviem maršrutiem – 6km distanci ar astoņiem uzdevumiem vai 12 km distanci ar 16 uzdevumiem. Izbrauciena laikā būs iespēja pildīt dažādus uzdevumus, atrast noteiktus objektus un piedalīties viena velosipēda izlozē! Distances būs iespējams veikt ne tikai ar velosipēdu, bet arī ejot vai nūjojot.