Piesakies fotokonkursam “Atkritumu pasaule”

1656059_700575109982848_1369350185_n

Līdz 18. maijam vēl vari pagūt piedalīties fotokonkursā “Atkritumu pasaule”.

Nofotografē atkritumus un ļauj darīt pasauli atkal tīru! “Izdari to” un “Camorka” vēlas veikt šī izmaiņas un ir apvienojušu spēkus! “Izdari to!” mazās kopienas mērķis ir ierosināt pozitīvas izmaiņas gan vietējā, gan globālā līmenī, veidojot tīru, veselīgu un no atkritumiem brīvu pasauli! Kustība “Izdari to!” darbojas jau 111 valstīs un ir iedvesmojusi deviņus miljonus dalībnieku darboties! Pievienojies arī tu!

Ko darīt?
•Uzņem fotogrāfiju, kas vislabāk ataino “atkritumu situāciju”!
•Izbaudi procesu un esi radošs, jo kustība “Izdari to!” ir vērsta uz risinājumiem, jautrību un darbību!
•Meklē dažādus skatpunktus, mēģini popularizēt vēstījumu, kas balstīts  risinājumā/izmaiņās.
•Piedalies tiešsaistē vai lejuplādē “Camorka” aplikāciju, tāpat informāciju par fotokonkursu meklē kustības “Dari to!” Facebook lapā (https://www.facebook.com/letsdoitworld).

Attīri jūras fokusā!
Konkurss ir vērsts uz jūrām, jo 10. un 11. maijā norisināsies unikāla Vidusjūras attīrīšanas akcija. “Dari to! Vidusjūra” apvieno aptuveni 20 Vidusjūras reģiona valstu no trīs kontinentiem, lai atbrīvotu Vidusjūru no atkritumiem! Nekas tāds līdz šim nav darīts! Tādēļ mēs tevi mudinām pievērst uzmanību atkritumiem pludmalē, ezeru un upju krastos. Ja tu pamani kaut ko iedvesmojošu arī kontinentālajā daļā, dodies un uzņem fotogrāfiju!

Kad?
Konkurss ir atvērts no 18. aprīļa līdz 18. maijam.

Balva – slava!
Visvairāk balsu ieguvušās fotogrāfijas autors tiks apbalvots ar pirmo vietu. Balsot varēs citi dalībnieki un “Camorka” lietotāji. Speciāla balva tiks piešķirta arī žūrijas noteiktam uzvarētājam. Uzvarējušās fotogrāfijas tiks izstādītas “Dari to! Pasaule” fotoizstādē – dažādās valstīs, visā pasaulē, kā arī reprezentatīvajos materiālos. Tāpat būs speciāla labāko „Atkritumu pasaules” fotogrāfiju izstāde tiešsaistes vidē. Īsumā – mēs tevi padarīsim pasaules slavenu un dabiski pieminēsim tavu vārdu! Ar uzvarētājiem sazināsimies elektroniski 22. maijā.

Gadījumā, ja tev ir kādi jautājumi:

Mājaslapa: www.letsdoitworld.org
Facebook: http://www.facebook.com/letsdoitworld
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitworld
Youtube: http://www.youtube.com/user/Letsdoitworld