Apmācības un pārkvalifikācija Ventspils biznesa atbalsta centrā

Līdz 28. oktobrim piesakies lietotņu izveides kursam, kas paredzēts dalībniekiem bez priekšzināšanām. Kļūsti no iesācēja par speciālistu un paver sev iespējas! 👐😊 Mācības notiek angļu valodā un ir bez maksas!Vairāk informācijas par šo un citām mācību programmām, kā arī pieteikšanās: vatp.lv/apmacibas-un-parkvalifikacija

Viens no projekta mērķiem ir speciālistu apmācība un pārkvalifikācija uz darba vietām IKT profesiju un prasmju darbos klātienē Ventspilī un attālinātās darba vietās. Projekta ietvaros sadarbībā ar VATP tiek piesaistīti uzņēmumiem jau kvalificēti speciālisti, kuriem tiek piedāvātas apmācības, lai padziļinātu esošās vai iegūtu jaunas zināšanas, kas ļautu mainīt profesiju.

Speciālistu apmācība un pārkvalifikācija notiek šādās IKT profesijās: telekomunikāciju inženieris, IT programmu vadītājs, IT projektu vadītājs, IT pakalpojumu vadītājs, tīmekļa vietņu izstrādātājs un administrators, IT atbalsta tehniķis, IT analītiķis, lietojumprogrammu izstrādātājs u.c. Bez klasiskajām IKT profesijām tiks sagatavoti un pārkvalificēti speciālisti arī profesijās, kas saistītas ar IKT un digitālām prasmēm: lielo datu analītiķis, sociālo mediju speciālists, grafikas un animācijas dizainers, komunikāciju speciālists, multimediju mārketinga speciālists, mehatronikas inženieris u.c.

Mācību kursi Projektā tiek komplektētas apmācāmo grupas un veiktas apmācības speciālistu sagatavošanai un pārkvalifikācijai IKT jomā Ventspilī tiešsaistē, atbilstoši Latvijas darba devēju pieprasījumam.